4 motive pentru care sa alegi case de marcat Datecs in unitatea ta comerciala!

Daca esti pe punctul de a cumpara case de marcat pentru unitatea ta comerciala, atunci probabil ai intalnit deja cateva branduri cunoscute (precum HP, printre altele), dar si case de marcat Datecs. Aparent un nume obscur, producatorul Datecs este unul dintre cei mai cunoscuti din domeniu, ba chiar la nivel international.

De altfel, Datecs isi atribuie numele atat unor case de marcat moderne, cat si unor softuri fiscale folosite chiar si pe pamant american, dupa cum s-ar spune. Asadar, este de la sine inteles de ce ar trebui sa oferi o sansa acestui producator.

Cate un model pentru orice tip de unitate comerciala

Varietatea gamei de case de marcat Datecs nu poate fi ignorata – exista cat un model pentru fiecare tip de unitate comerciala. Poti astfel alege o casa de marcat simpla, care sa elibereze bon fiscal intr-un timp foarte scurt, o casa de marcat mai mare, cu afisaj client si alte functii importante, precum si modelul BlueCash 50 (casa de marcat cu POS si scanner incorporat).

In momentul de fata, Datecs poate oferi administratorilor de unitati comerciale o casa pentru fiecare situatie fiscala, dupa cum s-ar spune.

Vin la pachet cu un meniu reconfigurat in limba romana

Evident, un avantaj extrem de important consta in faptul ca poti achizitiona aceste case de marcat Datecs cu tastatura si meniul in limba romana. Astfel, daca ai incepatori printre casierii tai, acestora le va fi mult mai usor sa interactioneze cu echipamentul fiscal.

Totodata, tastatura in limba romana iti permite sa introduci corespunzator numele produselor in baza de date a casei de marcat, eliminand astfel complet posibilitatea confuziilor si nu numai.

Au un pret incredibil de avantajos

Poti achizitiona cele mai ieftine modele de case de marcat Datecs pentru nici 600 RON. Pentru orice unitate comerciala, aceasta suma poate fi trecuta cu vederea foarte usor (sau amortizata intr-o perioada foarte scurta).

Chiar si noul model BlueCash 50 poate fi achizitionat pentru nici 1500 RON – luand in calcul functionalitatile acestuia, investitia este una foarte rentabila. Prin urmare, pentru mai putin de 5000 RON, iti poti echipa intregul punct de vanzare din punct de vedere fiscal (daca mai ai nevoie si de un soft grafic, monitoare si asa mai departe).

Functionalitate, interfete multiple si modem de comunicatie

Nu in ultimul rand, achizitionarea unor case de marcat Datecs iti garanteaza compatibilitatea cu alte echipamente fiscale necesare unei unitati comerciale – imprimante fiscale, sertare de bani – dar si cu anumite protocoale/interfete (precum LAN si nu numai).

Mai exact, nu ai grija inlocuirii unui echipament Datecs daca se produce o schimbare la nivel de unitate sau chiar la nivel legislativ.

Totusi, daca inca ai dubii in privinta alegerii unei case de marcat Datecs, nu uita ca te poti oricand baza pe profesionistii in tehnica fiscala ai Cria Soft Solutions – acestia iti pot oferi atat echipamente fiscale moderne si la un pret avantajos, cat si o suita intreaga de servicii aferente naturii fiscale a afacerii tale.

Cria Soft Solutions poate avea grija de afacerea ta de la fiscalizare si pana la defiscalizare!