Alegerea unor ferestre optime pentru o garsoniera in Bucuresti. De ce este important?

Fie ca este vorba de o garsoniera ce urmeaza a fi data spre inchiriere sau de una ce se vrea a fi vanduta, este foarte important in ambele cazuri ca aceasta sa aiba parte de niste ferestre cat se poate de calitative. Un geam de tip termopan care are proprietati de pastrarea a temperaturii locuintei si care ofera protectie impotriva zgomotelor venite din afara va ajuta considerabil la cresterea pretului unor garsoniere Bucuresti. De asemenea, un alt aspect important il reprezinta calitatea ferestrelor termopan (tamplarie PVC sau aluminiu).

Asadar, pentru a ajuta la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost extrase principalele informatii de care merita sa se tina cont la alegerea unor ferestre optime pentru garsoniera.

Garsoniere Bucuresti: de ce aspecte trebuie sa se tina cont la alegerea unor geamuri?

Dupa cum a fost specificat anterior, este foarte important sa se asigure o atentie potrivita unor aspecte esentiale atunci cand vine vorba de alegerea unor geamuri.

1. Izolarea termica

Principalul aspect de care trebuie sa se tina cont atunci cand se alege o fereastra de tip termopan consta in gradul de izolare termica pe care aceasta il detine. In anotimpul rece, este important ca fiecare dram de caldura din locuinta sa fie conservat cat mai bine cu putinta, fapt pentru care este indicat ca geamul sa nu permita evadarea temperaturii calde.

2. Gradul de etansitate

Un grad de etansitate ridicat va permite ca garsoniera sa nu aiba parte de curenti de aer nedoriti si de o ventilatie precara, reducandu-se astfel de la minim pierderile de caldura, cat si condensul, care lasat, in mod constant, ar putea duce la aparitia mucegaiului.

3. Nivelul de izolare fonica

Nivelul de izolare fonica reprezinta un alt aspect important de care merita sa se tina cont deoarece el va determina gradul de liniste de care proprietarul se va bucura atunci cand se afla in confortul locuintei sale. Prin urmare, daca este vorba de o zona aglomerata a orasului, se recomanda cu atat mai mult ca ferestrele casei sa fie cat mai bine izolate fonic.

4. Protectie antiefractie

Protectia antiefractie este esentiala, in general, pentru garsonierele care se afla la parterul blocului, aceste masuri fiind necesare pentru o mai buna protectie a locuintei respective.

5. Siguranta copiilor

Daca exista copii care ar putea deschide geamul, se pot face anumite modificari la feroneria produsului.

6. Expunerea la soare

Daca garsoniera este expusa la soare, atunci recomandata este sticla, aceasta putand sa ofere protectie impotriva UV.

Daca vrei sa achizitionezi o garsoniera intr-o zona buna, dar ieftina a Bucurestiului, cei de la Sud Rezidential iti pun la dispozitie o multime de optiuni atractive. Datorita colaborarii cu Avalon Romania nu va trebui sa iti faci griji nici in ceea ce priveste amenajarile, inclusiv instalarea celor mai bune ferestre.