Avantajele de care te vei bucura daca alegi sa locuiesti intr-un complex rezidential

Cumpararea unui apartament in Bucuresti, in complexe rezidentiale cu servicii integrate si facilitati excelente este o alegere ideala pentru aceia care vor sa investeasca in proprietati pe care sa le utilizeze ca resedinte sau care urmaresc sa le inchirieze ulterior. In prezent, in Bucuresti se construiesc ansambluri rezidentiale numeroase, acestea fiind atat o prioritate pentru investitori, cat si o atractie pentru cei care doresc sa cumpere apartamente noi intr-un complex rezidential in care sa se simta „acasa”.

De astfel avantajele pe care le ofera un complex rezidential sunt numeroase, in cele ce urmeaza bifand doar cateva:

Un complex rezidential poate fi considerat o structura sociala sigura

Un complex rezidential consta intr-un grup de cladiri rezidentiale imprejmuite de ziduri, cu un sistem de securitate bazat pe tehnologie si personal dedicat protectiei complexului si a locuitorilor sai. De asemenea, in multe cazuri, complexul include facilitati sau servicii comune, cum ar fi: piscine, gradini, restaurante, sali de festivitati, locuri de joaca, cluburi sportive, terenuri de joaca si locuri de joaca pentru copii. Astfel de servicii variaza in functie de gradul si specificatiile complexului.

Complexul rezidential ofera securitate si protectie

Complexul poate fi supravegheat in permanenta de un grup de agenti de securitate care monitorizeaza camerele de luat vederi 24 de ore pe zi, la care se poate adauga si un paznic la usa complexului, care impiedica accesul nerezidentilor.

Conducerea complexelor este responsabila pentru intretinerea si dezvoltarea facilitatilor si serviciilor. Echipa de intretinere este responsabila de reparatii si de urmarirea problemelor si defectiunilor.

Disponibilitatea serviciului de apa calda pentru apartamente, pe langa serviciul de curatenie periodica a instalatiilor si cladirilor complexului, toate aceste servicii sunt furnizate in unele complexe in schimbul unei taxe platite de fiecare apartament din complex.

Servicii si facilitati suplimentare importante

Complexul rezidential include, de obicei, gradini verzi, fantani cu apa, piscine de iarna si de vara, terase, diverse terenuri de sport (fotbal, baschet si tenis), precum si o sala cu echipament sportiv, sauna etc. Exista, de asemenea, locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare, cateva magazine, restaurante si cafenele care raspund nevoilor rezidentilor.

Transport la preturi accesibile

Multe dintre aceste complexe rezidentiale sunt situate in apropierea statiilor de metrou, in plus in mare parte dintre ele este obisnuit sa se faciliteze accesul la transportul public. Ori, accesul la transportul public intr-un oras mare este esential.

Un complex rezidential poate fi construit intr-o locatie ideala

Complexele rezidentiale sunt construite si in zone in care orasul se extinde, insa si in zone importante din Bucuresti. Apartamentele sale pot avea privelisti frumoase si atragatoare la alte constructii interesante din jur si la alte peisaje.

Cei interesati sa faca o achizitie imobiliara pot avea in vedere ca in Bucuresti, intr-un complex rezidential, pot gasi cea mai buna proprietate pentru investitii. Este considerata astfel deoarece aduce profituri mai mari si este foarte usor de vandut la nevoie, pentru ca multi au dorinta de a achizitiona acest tip de apartament, de dimensiuni variate.