Birou proiectare pentru cele mai reusite proiecte de constructii

Asa-numitul proiect al constructiei include pasi de anvergura, de la ideea reala pana la finalizarea completa. In acest sens, un birou proiectare este ghidat de un numar de faze care sunt trecute pana la finalizare.

Poti decide singur daca vrei sa mergi la un birou proiectare profesionist sau sa lasi totul la voia intamplarii. Atunci cand construiesti casa visurilor tale sau daca intentionezi sa construiesti o casa semi-decomandata, ai nevoie de un partener de incredere alaturi de tine, care sa transpuna viziunile din capul tau in propuneri concrete. Cei de la biroul de proiectari Cross Design sunt contactul tau, atunci cand vine vorba de a transforma visele in realitate. 

Pentru a lasa planul constructiei propriei case in seama unui birou proiectare, ai nevoie de incredere si de o buna comunicare in procesele de coordonare. Cu multi ani de experienta, Cross Design este partenerul tau pe care te poti baza pe deplin.

Ca birou proiectare consacrat, acorda o importanta deosebita gradului ridicat de comunicare intre client si managerul de proiect in activitatea lor. Expertii biroului se consulta in mod regulat cu clientii lor, astfel incat sa fie mereu la curent cu progresul proiectului de constructie.

Birou proiectare – pasi la realizarea proiectului tau

In cursul planificarii constructiei, este o chestiune de timp de a traduce ideea intr-un model concret. Un  birou proiectare preia traducerea modelului concret al ideii de constructie, calculul financiar, precum si depunerea cererii de construire pentru acordarea autorizatiei de construire. Iata cativa pasi pentru realizarea proiectului.

Planificarea preliminara. Aici se creeaza conceptul de planificare si se obtin informatii mai detaliate despre santier. O estimare initiala a costurilor si, daca este necesar, examinarea alternativelor fac, de asemenea, parte din aceasta faza.

Proiectul planificat cu calculul costurilor. In aceasta faza, iti poti admira viitoarea casa pentru prima data pe plan, daca vrei si ca model 3D animat pe computer. In plus, se efectueaza o descriere si un calcul precis al sistemului.

Citeste si: Birou de proiectare pentru casa ta de vis

Planificarea aprobarii. Acum este vorba despre autorizatia de construire si aici rolul este atribuit inginerului structural. Inseamna ca toate formularele, cererile si certificatele de siguranta necesare trebuie colectate pentru ca cererea de constructie sa poata fi depusa la autoritatea de constructie.

Planul de executie. In aceasta faza se fac desene precise care servesc drept baza pentru companiile de constructii. In aceasta faza se realizeaza si optimizarile necesare ale proiectului de constructie.

Sarcini centrale in planificare

Odata finalizat proiectul, se verifica daca toate serviciile au fost prestate. Daca munca a fost uitata sau nu a fost efectuata corect, se ocupa de remedieri.In calitate de birou proiectare, Cross Design isi asuma sarcini centrale in planificarea, proiectarea si implementarea tuturor tipurilor de proiecte de constructie, incepand cu dezvoltarea de concepte individuale in stransa consultare cu clientii, prin pregatirea unor planuri precise de constructie pana la coordonarea si monitorizarea fazei de constructie.

Biroul de proiectare cu angajatii sai competenti in domeniul proiectarii constructiilor, joaca un rol major in proiectarea estetica si functionala a constructiei. Este vorba despre combinatia sensibila a ideilor clientului cu conditiile locale, de care biroul de arhitectura trebuie sa tina cont individual. O abordare respectuoasa a mediului imediat in care urmeaza sa fie integrat un nou obiect, este la fel de necesara ca si adaptarea limbajului de design in structurile arhitecturale.