Ce le place copiilor în 2023?

Copiii au fost mereu foarte atenți la noile trend-uri și la cele mai interesante jucării ori articole sportive specifice vârstei lor. Adulții nu au, totuși, atât de mult timp și disponibilitate să verifice aceste noutăți. Pentru a avea un copil cât mai bucuros în legătură cu darurile ori surprizele pe care le primește de la tine, aruncă un ochi peste următoarea listă de lucruri care îi atrag pe cei mici anul acesta!

Top 3 articole preferate de copii în 2023

1. Dintotdeauna copiii au iubit să fie în contact cu prietenii lor și să se joace. Poți facilita ambele domenii pentru copilul tău cumpărându-i un telefon nou. Cu toții știm că sistemele de operare ale telefoanelor se schimbă din ce în ce mai des și astfel telefoanele vechi nu mai țin pasul. Astfel, un telefon nou îi va permite copilului tău să țină pasul cu jocurile pe care le joacă prietenii lui, fiindcă telefonul său va fi capabil să funcționeze chiar dacă jocurile ocupă multă memorie ori spațiu RAM. Noul telefon nu trebuie să fie totuși unul extrem de performant, deoarece copilul nu va exercita acțiuni foarte elaborate cu acesta. Trebuie să fie totuși unul a cărui baterie să fie suficient de rezistentă încât să nu fie ținut mereu la încărcat. De asemenea, ecranele mari sunt preferate de copii, fiindcă le permit să se bucure mai bine de graficile extraordinare oferite de noile jocuri virtuale.

2. Joaca afară cu prietenii este la fel de importantă. Asigură-te că există cel puțin un articol de tipul bicicletelor, rolelor sau trotinetelor în ,,arsenalul copilului tău”. Poți găsi o trotinetă pentru copii pe altex.ro, unde se găsesc, printre altele, și skateboard-uri, biciclete și multe alte articole preferate de aceștia. Ele asigură atât distracția copilului cu prietenii săi, cât și doza necesară de mișcare în fiecare zi. De asemenea, trotinetele, bicicletele și celelalte articole sportive pot fi folosite și când copilul este de unul singur. Astfel, există șanse ca el să dorească să își perfecționeze abilitățile și chiar să ajungă la competiții.

3. Nu în ultimul rând, copiii mai mici preferă hainele confortabile și e necesar să se simtă bine în hainele pe care le poartă. Astfel, nu e cel mai indicat să consumi timp și resurse financiare pentru a cumpăra haine la modă ori foarte elegante pentru copilul tău mic. Cel mai indicat e ca acesta să se simtă liber în ele și să poată face toate mișcările pe care le dorește. Vara sunt preferate hainele largi și fabricate din materiale în care nu se transpiră mult. Iarna sunt recomandate haine foarte călduroase și de preferat impermeabile. Pentru copiii mai mari, care se apropie de adolescență, situația stă cu totul altfel. Aceștia preferă aproape întotdeauna hainele aspectuoase, chiar și cu prețul confortului. În acest sens, dacă dorești să le oferi haine drept cadou, cel mai indicat e să te consulți cu ei și să le afli gusturile.

În final, e util de menționat faptul că nu toți copiii au aceleași preferințe și că cele prezentate mai sus sunt informații generale referitoare la dorințele copiilor. Pentru a fi cât mai precis în satisfacerea copilului tău, consultă-te cu el în legătură cu ceea ce preferă și ce i-ar plăcea cel mai mult să primească.

Sursa foto: pexels.com