Ce taxe plăteşti pentru închirierea unei autorulote

Excursiile în autorulote închiriate sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de o vacanță alături de familie, aveţi mult mai multă flexibilitate și libertate deplină. În plus, o să vă faceţi niște amintiri fantastice cu familia sau prietenii, care vor dura toată viața.

Există mult mai multe lucruri pe care trebuie să le pregătiţi într-o vacanță cu autorulota, nu doar să porniţi la drum și să conduceţi spre destinația dorită. Există planificare, împachetare, anticipare, toate aceste părți pot fi distractive sau interesante în felul lor. Cu toate acestea, plata pentru închirierea unei autorulote, deși face parte din pregătirea călătoriei, este rapidă și simplă, şi va fi un proces pe care nu îl veţi simţi și veţi putea continua cu restul pregătirilor de vacanță, dacă alegeţi să închiriaţi o autorulotă de la BestCampers.ro

Odată ce ați decis ce tip de autorulotă doriți, alegeţi firma de unde doriţi să închiriaţi autorulota.

Vă recomandăm BestCampers.ro deoarece aici nu găseşti costuri ascunse, totul este foarte transparent, iar autorulotele oferite de ei sunt modele de lux, echipate complet.

Informează-te din start ce ai de plătit

Preţul pentru închirierea autorulotelor se face în funcţie de numărul de zile dorite şi perioada dorită. Preţul pentru închiriere camper Bucureşti, include garanție returnabilă la predarea vehiculului, asigurare RCA valabilă în UE, rovinietă și diverse lucruri de bază necesare excursiei: veselă, masă, scaune, grătar, lenjerie de pat, prosoape. Dacă dorești articolele suplimentare, acestea se vor plăti separat când se va încheia contractul, cum ar fi: aparat de gătit, taxă de igienizare, apă de băut.

Plăţile acceptate sunt prin card, iar majoritatea furnizorilor de servicii închirieri autorulote vor solicita, un card de credit, așa că asiguraţi-vă că aveţi un card de credit valabil. Deși aveţi posibilitatea să folosiţi orice card Visa sau Mastercard pentru a face rezervarea în sine. Plățile se pot face cash și transfer bancar, dar depinde de firma cu care colaborați.

Alte cheltuieli pe care le puteţi avea când închiriaţi o autorulotă

În funcție de circumstanțe, pot exista diverse taxe pe care le acumulaţi pe parcursul călătoriei, cum ar fi amenzile pentru încălcarea regulilor de circulaţie, care trebuie plătite direct către autoritățile competente. 

Dacă circulaţi pe autostrăzi din străinătate care au taxe suplimentare în funcţie de numarul de kilometri parcurşi, taxele de drum se plătesc direct la cabinele de taxare sau online.

Un alt factor de care trebuie să țineţi cont atunci când alegeţi o autorulotă de închiriat, este vârsta vehiculului. Vechimea afectează foarte mult prețul mediu de închiriere. În timp ce autorulotele mai vechi oferă în general toate necesitățile, este posibil să nu includă elementele actuale, Wi-Fi, TV, panouri solare, sistem de încalzire, aer conditionat, baie sau bucatărie modernă.

Cum aceste costuri de închiriere depind de vârsta și caracteristicile autorulotei, cautaţi cu atenție şi veţi găsi să închiriaţi autorulote care se încadrează în bugetul vostru.

De asemenea, veţi avea opțiunea de a închiria o autorulotă pentru mai mult timp. Închirierile săptămânale sau lunare prin intermediul unei companii iţi pot economisi mulți bani în comparație cu tarifele pentru câteva zile de închiriere.

La unele firme de închirieri autorulote costurile suplimentare ar putea include:

  • Gaz
  • Kilometrii în plus
  • Generator
  • Curătenie

Dacă doriţi să scăpaţi de costurile suplimentare prezentate anterior, dorim să vă anunțăm că la BestCampers.ro aveţi parte de kilometri nelimitaţi, gaz și multe alte lucruri fără costuri suplimentare.

După ce aţi rezolvat problema cu închirierea autorulotei potrivite, vă puteţi relaxa şi aveţi posibilitatea să pregătiţi excursia mult dorită alături de cei dragi.