Ce telefon second hand sa aleg?

Numeroase sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi un telefon second hand. Fiecare model prezinta avantaje si dezavantaje, drept urmare este bine sa faci unele cercetari pentru a-ti determina prioritatile.

Care sunt avantajele unui telefon second-hand apartinand unei marci cunoscute?

Telefoanele apartinand unor marci cunoscute sunt cele mai cautate, sunt cele mai avansate si mai scumpe deopotriva. Insa, valoarea lor scade rapid. Fabricantii de telefoane scot in fiecare an modele din ce in ce mai avansate din punct de vedere tehnologic.

Cel mai bun moment de a cumpara un telefon second hand este adesea atunci cand producatorul lanseaza un model nou pe piata. In acest moment pretul modelului mai vechi va scadea si numeroase sunt persoanele care incearca sa isi vanda telefonul vechi.

Telefoane Samsung second hand

Esti interesat de telefoane Samsung second hand? Samsung este, fara indoiala, una din cele mai inovatoare companii in materie de telefoane inteligente. Fiecare model lansat pe piata de marca sud-coreeana reuseste sa se impuna datorita unor tehnologii impresionante si unui material de neegalat.

Dezavantajul oferit de unele telefoane mobile oferite de Samsung este acela ca dupa cativa ani de utilizare, bateria telefonului isi pierde din eficienta si are tendinta sa se epuizeze mai rapid. Cauta, drept urmare, un telefon Samsung second hand nu foarte vechi.

Citeste si: Ce sunt telefoanele mobile reconditionate si care sunt garantiile acestora?

Seria Galaxy 21

Samsung nu este genul de fabricant care sa vina cu schimbari majore de la un model la altul. Vei constata putine diferente intre S21 si S22, in afara de pret bineinteles. Seria S21 ofera o incarcare rapida, o conectivitate 5G si performante exceptionale. Cu astfel de caracteristici, ar trebui sa il poti folosi timp de mai multi ani, mai ales ca, in ultima perioada, Samsung se inspira de la Apple si promite mai multe actualizari.

iPhone second hand

Smartphone-urile oferite de Apple fac parte din cele mai bune telefoane mobile de pe piata de mai multi ani si acest lucru se reflecta in mod clar in preturile ridicate a noilor modele de iPhone. Daca vrei sa eviti sa cheltui prea multi bani, ai ocazia de a cumpara un iPhone second hand.

Unul din principalele avantaje oferite de un telefon iPhone second hand este acela ca Apple continua sa actualizeze si sa sustina telefoanele vechi timp de cinci ani dupa lansare, spre deosebire de numerosi fabricanti Android.

Majoritatea telefoanelor vechi ofera un numar mare de avantaje precum o calitate fenomenala a aparatului foto.

Seria iPhone 12

Seria iPhone 12 este dotata cu un ecran OLED mare, cu un procesor A14 Bionic si cu aparate foto de calitate. este, in egala masura, prima serie Apple care ofera o conectivitate 5G. Un telefon din seria iPhone 12 ramane o alegere excelenta. Chiar daca este un model mai scump, varianta second hand poate fi o optiune potrivita.