Cele mai importante lucruri pe care sa le stii despre sistemele de dus

Ai nevoie de sisteme dus de calitate, pe care sa le folosesti cu incredere acasa? Incepe prin a te documenta despre elementele pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a face alegerea potrivita.

De la materialele din care sunt realizate sistemele de dus, pana la design-ul acestora si felul in care se monteaza, toate sunt detalii importante, pe care sa le iei in calcul. Afla din urmatoarele randuri cum sa iei decizia potrivita si te vei bucura de tot confortul necesar in propria locuinta!

Sisteme de dus – cum se monteaza?

In functie de modul in care se monteaza, sistemele de dus pot fi simple sau fixe, pe perete. Ambele variante sunt eficiente. De exemplu, despre sistemele de dus simple trebuie sa stii ca sunt prevazute cu baterie de dus si cu furtun pe care il poti atarna de o agatatoare. Cat despre sistemele fixe, ele iti permit sa faci dusuri mult mai usor, pentru ca apa curge de sus si nu mai trebuie sa-ti faci griji in privinta furtunului.

Agatatorile de dus

Despre agatatorile de dus trebuie sa stii ca pot fi realizate din plastic sau din metal cromat, insa trebuie intotdeauna sa fie discrete si frumoase din punct de vedere vizual. Cat despre bara de dus, ea poate avea lungimi diverse, in functie de inaltimea ta si a celorlalte persoane care urmeaza sa foloseasca dusul.

Baterii de dus

In ceea ce priveste bateria de dus, este important sa iei in considerare ca ea poate fi cu dubla comanda sau cu monocomanda. De exemplu, bateriile cu dubla comanda au 2 robineti, iar cele cu monocomanda au un singur robinet. Ambele variante sunt eficiente, diferenta dintre ele fiind data de modul in care actionezi apa. Daca bateriile cu dubla comanda sunt prevazute cu un robinet pentru apa calda si unul pentru apa rece, modelele cu monocomanda sunt mai practice: nu trebuie decat sa le rotesti spre stanga sau spre dreapta pentru a actiona apa.

Design

Design-ul este si el extrem de important atunci cand te gandesti la sistemele de dus. De ce? Obiectele sanitare trebuie sa vina in completarea pieselor de mobilier pe care le-ai ales pentru baie, dar si in completarea gresiei si a faiantei.

Din ce materiale sunt realizate?

Printre elementele de care este recomandat sa tii cont se numara si materialele din care sunt realizate sistemele de dus. De exemplu, poti alege modele din inox si alama, care sunt cele mai rezistente pe termen lung si pe care nu se depune calcarul. Verifica daca in compozitia sistemelor de dus exista si cupru, pentru ca acesta aduce un plus de calitate sistemelor pe care le ai la dispozitie.

Functii

Nu in ultimul rand, mai trebuie sa stii si faptul ca sistemele de dus moderne sunt prevazute si cu functii interesante si eficiente:

  • poti regla jetul de apa in functie de cum te simti cel mai confortabil;
  • poti regla temperatura apei;
  • te poti bucura de masaj in timpul dusului.

Baterii-Lux.roiti sta la dispozitie atunci cand ai nevoie de seturi dus de calitate. Le poti studia indeaproape, inainte de a lua o decizie, pentru ca apoi sa-ti plasezi comanda din confortul propriei locuinte. In acest fel, eviti sa te plimbi prin magazinele fizice, care sunt foarte aglomerate si primesti acasa coletul si te bucuri de confort, dar si de obiecte sanitare rezistente.

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872