Charm Studio, desemnat cel mai bun studio de videochat

Finalul lunii iunie a adus în centrul atenției industria divertismentului pentru adulți, sau videochat, așa cum este cunoscut publicului larg. În perioada 28-30 iunie Capitala a găzduit a cincea ediție Bucharest Summit, un eveniment internațional organizat în onoarea creatorilor de conținut dedicat adulților. De la modele la studiouri, la specialiști în marketing și reprezentanți ale celor mai cunoscute platforme de streaming din lume, toți s-au reunit preț de câteva zile pentru a-și împărtăși cunoștințele, pentru a discuta despre noile trenduri și a pune la cale noi proiecte de succes.

Ce este Bucharest Summit?

Bucharest Summit este cel mai mare eveniment din Europa dedicat industriei de divertisment virtual, destinat publicului adult. Timp de trei zile au loc workshop-uri, seminarii, conferințe și întâlniri business la care participă de la mic la mare, toți cei care au un cuvânt de spus în acest domeniu, care aduce anual statului venituri considerabile, din taxe și impozite.

Apogeul evenimentului este Gala Bucharest Summit Awards, acolo unde le sunt recunoscute meritele celor mai buni jucători din industrie: de la studiouri și modele până la platforme de streaming și afiliați. Totul se încheie cu o petrecere de pomină, care ține până în zori, unde paharele de șampanie sunt împărțite în mod egal între marii câștigători și cei care încă aspiră la podium. 

Charm Studio, nelipsit de la evenimentul anului în videochat

Charm Studio, studioul modelelor de top, reprezentat de Bianca Drăgușanu, a fost nelipsit de la evenimentul anului în videochat. Câteva dintre modelele de top, care câștigă 10.000$ lunar, au participat la seminarii, au schimbat impresii și au petrecut în cele mai exclusiviste locații din Capitală, alături de reprezentații LiveJasmin, cea mai mare platformă premium de streaming destinat publicului adult. Deși evenimentul a fost unul cu circuit închis, curioșii au putut trage cu ochiul pe rețelele sociale, acolo unde au apărut imagini și chiar filmări din cadrul evenimentului.

Titlul de Cel mai profesionist studio de videochat adjudecat de Charm Studio

Evenimentul s-a încheiat joi, cu Gala de premiere, unde, rând pe rând, cei mai buni au fost invitați pe scenă pentru a-și revendica trofeul. La fel ca în cazul marilor festivaluri de film, participanții au pășit pe covorul roșu purtând ținute pe cât de elegante, pe atât de impresionante.

Cele mai importante premii pe care și le poate adjudeca un studio de videochat au ajuns, și anul acesta, în vitrina Charm Studio: “Most professional Cam Studio” și “Cam Studio of the Year”. În plus, cel mai bun model de videochat este, și în această ediție, un model Charm, care a câștigat nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de dolari pe parcursul colaborării sale cu studioul modelelor de top. Și cum performanța este mereu răsplătită, același model a plecat acasă și cu titlul “Female Model of the Year”, dovedind încă o dată faptul că ambiția și perseverența sunt cele mai importante calități pentru a avea succes în videochat.