Coral Impex si Woma Ecoserv Construct au finantat doua locuri de joaca din Ploiesti

Primăria Municipiului Ploiești continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș.

Astfel,  în parcul Andrei Mureșanus-a înființat un nou loc de joacă, lângă biserică, în parteneriat cu S.C. Coral Impex S.R.L., care include echipamente și accesorii noi, în conformitate cu cerințele europene, Noile obiecte de joacă (tobogane, leagăne, balansoare) au un design atractiv, în culori vesele, destinate activităților recreative pentru copii. Locul de joacă beneficiază șide pavaj special cu cauciuc antitraumă, destinat siguranței celor mici.

În cadrul aceluiași parteneriata fost reabilitat parțial și locul de joacă din parcul Andrei Mureșanu, spre Șoseaua Nordului, spațiu în cadrul căruia s-au amplasat 2 ciupercuțe și 1 carusel, precum și suprafață de protecție.

De asemenea, de lucrări de reabilitare a beneficiat și locul de joacă amplasat pe strada Grindului colț cu strada Trotușului, spațiu în care au fost amplasate ciupercuțe, 1 carusel și balansoar, echipamente cu design atractiv și vesel. Aceste lucrări au fost sponsorizate de S.C. WOMA ECOSERV CONSTRUCT S.R.L.

Preocuparea pentru sănătatea copiilor a crescut foarte mult, spațiile de joaca pentru copii reprezentând cea mai buna soluție pentru petrecerea timpului liber, motiv pentru care se impune amenajarea/reparația  locurilor de joacă din municipiu. Astfel, administrația publică ploieșteană urmărește crearea unui mediu propice pentru stimularea imaginației, sociabilității, dezvoltării fizice și a abilitaților de coordonare motorie a copiilor.