Cum alegi rochii office în funcție de siluetă

Femeile cu o silueta mai generoasă aleg să se ascundă în haine care sunt doar confortabile sau reușesc să ascundă cel mai bine acele kilograme în plus. Dar nu te ascunde în haine care nu te avantajează deloc, ci îndrăznește să urmezi tendințele în modă și să adaugi în garderoba ta câteva modele de rochii elegante office care să evidențieze calitățile.

Învață cum să îți pui în valoare silueta

Pentru a-ți pune în valoare silueta acest lucru nu înseamnă să îți ascunzi formele ci să găsești un echilibru între proporțiile corpului tău și garderoba ta. În primul rând, pentru a te asigura că modelul de rochie office te avantajează cel mai mult, trebuie să alegi mărimea potrivită. O rochie care este puțin mai mică decât îți este necesar îți va crea discomfort, iar una prea mare, cu siguranță nu te va face să te simți prea bine. Mai ales atunci când îți faci cumpărăturile online trebuie să te asiguri că măsurile tale se potrivesc cu mărimea rochiei selectate. Numerele printate pe etichete sunt relative, tot ceea ce contează este că mărimea să se potrivească măsurilor tale. Apoi, al doilea lucru important este să alegi croiala potrivită pentru tipul de silueta pe care îl ai. De asemenea, uită de prejudecățile legate de culoare întrucât o rochie în nuanțe deschise nu te va face să pari mai mare decât ești în realitate așa cum nici culoarea neagră nu te va face mai suplă. Toate aceste aspect sunt legate de mărime și de tipul croiului rochiei.

Pentru a arată senzațional în rochii office, alege un model care să nu se cambreze după orice linie curbă. În special în sezonul tomnatic poți să alegi modele care să aibă culori îndrăznețe. Nu te feri să porți ceea ce îți place și optează pentru modele care să se armonizeze cu silueta ta.

Un stil ușor minimalist pentru rochii office

Dacă îți dorești să îți creezi un stil mai minimalist pentru birou atunci optează pentru rochii monocromatice. Însă, ai grijă să nu abuzezi de acest atribut dacă nu vrei să riști să arăți plictisitor. Pentru a crea un look elegant și sofisticat joacă-te cu îmbinarea materialelor și vei reuși să obții o ținută impecabilă care să atragă privirile de admirație chiar și dacă nu ai o silueta de fotomodel. Poți opta pentru rochii de tip A-line dar nu pune curea întrucât în acest mod nimeni nu va ști care este circumferința taliei tale.

De-a lungul timpului, femeile cu forme mai generoase vizitează doar secțiunile cu rochii în culori de baza, neutre. Adaptează tendințele actuale astfel încât să se potrivească tipului de silueta pe care îl ai.

Dacă totuși ai un cod vestimentar de respectat la birou atunci alege rochii office de culoare neagră care să te acopere cât mai mult și care să atragă atenția către față ta. Poți purta chiar și rochii scurte, dacă această este dorința ta dar asigura-te că le porți alături de niște tocuri înalte.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pe care să le urmezi atunci când îți alegi rochii elegante office. Respectând aceste câteva indicații vei reuși să arăți fabulous în doar câteva clipe și totul fără să pară că ai făcut un efort prea mare.