Cum este influenteaza productivitatea la locul de munca prin solutii iluminat led?

Investitia in solutii iluminat led a devenit o prioritate pentru foarte multe firme, in special pentru cele care doresc sa demonstreze clientilor si partenerilor ca sunt implicate in protejarea mediului inconjurator si iau masuri vizibile pentru a combate poluarea de orice fel.

Aratand ca acorda o importanta majora solutiilor de iluminat care nu dauneaza mediului si ajuta la protejarea acestuia, companiile au ajuns sa retina si sa atraga mult mai multi clienti care se identifica si lupta pentru aceasta cauza. In consecinta, profiturile cresc, iar reputatia acestora devine cat mai buna si este apreciata in diverse sondaje economice.

Pentru a relaxa privirea si mintea, solutiile de iluminare sunt o optiune la indemana, iar varietatea modelelor de pe piata ajuta la alegerea celor care se potrivesc propriului stil.

Cele mai multe proiecte de tip HORECA, sali industriale sau centre comerciale consuma cantitati foarte mari de energie electrica, din nevoia de a furniza lumina neintrerupta si de mare intensitate. Indiferent ca este vorba de o fabrica sau de o parcare subterana, astfel de spatii au neovie de iluminare in permanenta, iar costurile sunt direct proportionale cu durata functionarii acestora.

Pentru a salva din costuri si pentru a evita serviciile de mentenanta, din ce in ce mai multe companii au facut pasul catre solutii iluminat led. Pe langa faptul ca acestea ajung sa consume cu 70% mai putina energie electrica decat becurile normale, rezista de pana la 40 de ori mai mult timp si nu contin elemente care dauneaza mediului inconjurator.

Decorarea unor spatii de birouri este o sarcina destul de solicitanta, mai ales daca cultura firmei este una traditionala si bazata pe valori specifice. Cu cat o firma este mai serioasa, cu atat si profilele led birou vor fi mai clasice si cat mai lipsite de originalitate. Acest lucru se datoreaza rolului practic al benzii led de a oferi o lumina clara, care ajuta la concentrarea angajatilor si la cresterea eficientei. Profilele led birou sunt cel mai adesea clasice si nu distrag atentia, deoarece in astfel de spatii accentul cade pe iluminarea clara si de calitate.

Totodata, aceste solutii vin in marimi si forme diverse, se pot realiza la comanda si se pot adapta oricarui stil decorativ. Pentru ca fiecare proiect arhitectural are propriile specificatii, chiar si respectarea acestora nu mai este o provocare datorita tehnologiei cu leduri.

Cu ajutorul solutiilor de iluminat pe baza de led se pot evita situatiile neprevazute provocate de diversi factori de risc. Ledurile rezista la vibratii si socuri puternice, iar pentru halele industriale sau fabrici, un astfel de avantaj poate asigura o planificare cat mai exacta a productiei. 

Ledurile ilumineaza la capacitate maxima indiferent de temperatura. Conform ultimelor rapoarte, acestea rezista atat la temperaturi de 50 grade Celsius, cat si la temperaturi de -50 grade Celsius. Marile firme specializate in industrii unde se lucreaza la astfel de temperaturi vor opta cu incredere pentru aceasta varianta pentru a-si atinge obiectivele de productie, fabricatie si stocare cu success.

Parcarile subterane au de asemenea nevoie de solutii iluminare led care rezista pe termen lung si functioneaza fara intrerupere. Pentru astfel de spatii extinse este extrem de relevant sa se opteze pentru o solutie care combina cu succes interesele economice cu cele sustenabile, demonstrand totodata ca mediul inconjurator nu este poluat prin iluminarea permanenta, iar costurile nu depasesc bugetul alocat.

Compania ProfilistLED ofera clientilor solutii de iluminat led, la un raport calitate-pret foarte convenabil. Datorita expertilor si a tehnologiilor de inalta calitate pe care isi bazeaza activitatea, compania ProfilistLED este un jucator activ in industria solutiilor de iluminat si dispune de resorturile necesare pentru a face fata celor mai exigente nevoi.