Cum să alegeți aparatul de aer condiționat potrivit pentru un birou

Este important să se ia în considerare numărul de persoane care vor folosi camera atunci când se alege o unitate de aer condiționat. Numărul de persoane va determina tipul de aparat de aer condiționat care trebuie ales și spațiul de care acesta va avea nevoie. Dimensiunea încăperii va determina, de asemenea, de câte unități aveți nevoie și de câtă capacitate va avea fiecare unitate. Cu cât camera conține mai multe persoane, cu atât mai mare va fi nevoia de răcire. Pentru o încăpere cu cinci persoane sau mai puțin, va fi suficient un BTU mai mic. Dar dacă sunt mai mult de cinci persoane, veți avea nevoie de un aparat de aer condiționat cu BTU mare.

Pentru a determina dimensiunea corectă a unității de aer condiționat, începeți prin a măsura lungimea și lățimea camerei. Dacă aveți mai multe încăperi, un sistem split sau o unitate centrală de aer condiționat este ideală pentru biroul dumneavoastră. Înainte de a achiziționa o unitate de aer condiționat, verificați cerințele electrice ale încăperii. Dacă alimentarea cu energie electrică din zona dvs. este prea slabă, este posibil să aveți nevoie de stabilizatoare. Acest proces poate costa până la 3.000 de dolari, așa că nu uitați să cereți ajutorul unui expert.

Alegerea dimensiunii potrivite pentru biroul dumneavoastră poate fi un proces complicat. Ar trebui să luați în considerare toți factorii enumerați mai sus. Asigurați-vă că achiziționați un model care va funcționa cel mai bine pentru spațiul dvs. și se va potrivi spațiului. La urma urmei, acest lucru vă va asigura că obțineți cel mai bun raport calitate-preț. Iar dacă aveți întrebări, puteți consulta un inginer de la BOXT pentru a vă răspunde la întrebări. Atunci când alegeți un sistem de aer condiționat, țineți cont de faptul că eficiența este esențială.

Dimensiunea va determina tipul de unitate de aer condiționat de care aveți nevoie. Dacă încăperea este mică, sunt suficiente mini aparate de aer condiționat. Mini aparate de aer condiționat au caracteristici de design compact și sunt eficiente din punct de vedere al costurilor. La fel, dacă încăperea este mare, un ventilator mare va fi suficient. Nu este nevoie să o iei razna cu dimensiunile atunci când un aparat de aer condiționat mic poate face treaba. Totul constă în găsirea combinației perfecte de dimensiune, preț și eficiență.

Locația este un alt aspect de luat în considerare atunci când alegeți aparatul de aer condiționat potrivit. Dacă aveți ferestre mari la nord sau la vest, acestea vor lăsa să intre multă căldură în timpul verii. Alternativ, dacă aparatul de aer condiționat este amplasat în apropierea ferestrelor mari sau a capetelor înguste ale unei încăperi lungi, ventilatorul ar trebui să fie controlat cu un super sau un impuls de putere. Asigurați-vă că plasați aparatul de aer condiționat acolo unde fluxul natural de aer va lucra în favoarea sa. Un aparat de aer condiționat orientat spre ușă va trebui să lucreze de două ori mai mult atunci când ușile sunt deschise.

Pe lângă dimensiuni, trebuie să luați în considerare și temperatura ambiantă a camerei. O modalitate bună de a alege aerul condiționat adecvat este să măsurați dimensiunea camerei în tone metrice. Căutați o unitate care are un tonaj corespunzător. Această măsură va determina capacitatea AC. Unele AC-uri vin cu tonaj și au o anumită dimensiune pentru fiecare cameră. Dacă biroul dvs. are o cameră mare, ar trebui să alegeți un aparat de aer condiționat care poate face față cantității de căldură din spațiu.