Cum să obții rate de conversie mai mari și o îmbunătățire a traficului pe site

Rata de conversie semnifică creșterea procentului utilizatorilor site-ului care sunt transformați în clienți. Mai exact, cum convingi o persoană care este pe website-ul tău să îți cumpere produsele sau serviciile.

Optimizarea ratei de conversie îți spune câți dintre utilizatorii website-ului au și generat vânzări. Ca website-ul tău să funcționeze în cea mai bună privință trebuie să fie realizat cu multă responsabilitate.

Cum poți obține rate de conversie mai mari

Ca să poți obține rate de conversie mai mari trebuie să apelezi la niște servicii seo profesionale care să îți ofere cele mai bune rezultate.

Folosește imagini de cea mai bună calitate

Este foarte important ca website-ul pe care îl deții să aibă imagini cât mai detaliate și video cât mai reprezentative. Este foarte important ca produsele tale sau ca serviciile pe care le oferi să aibă imagini atractive din punct de vedere vizual. Cu cât imaginile sunt mai calitative și mai reușite cu atât vei avea un succes mai mare.

Imaginile nu trebuie să îți inducă clienții în eroare sau să le creeze așteptări false. Produsul din imagine trebuie să corespundă în totalitate cu produsul pe care utilizatorii îl vor primi.

 Optimizează website-ul pentru mobil

Este un pas crucial care nu trebuie să fie omis. Este recomandat că website-ul tău să poată fi accesat cu ușurință de pe mobil. În prezent, tot mai multe persoane se folosesc de telefonul mobil pentru a accesa diverse website-uri iar al tău nu trebuie să facă nicio excepție.

Viteza website-ului

Viteza website-ului este necesară pentru ca Google să aibă în vedere cuvintele cheie care duc spre produsele promovate dar și pentru utilizatori. Viteza ideală de încărcare a unui website este de 3 secunde.

Butoane CTA

Butoanele call to action sunt un element important pe website-ul tău. Mesajul lor trebuie să fie scurt și concis și să aibă un design care să le facă mult mai vizibile. Acestea trebuie să se deosebească de celelalte elemente prezente în pagină. Trebuie să ai foarte mare grijă cum alegi să folosești aceste butoane care pot fi cu adevărat importante pentru tine.

Verifică fluxul de comandă

Este foarte important să verifici care sunt pașii pe care utilizatorii tăi trebuie să treacă pentru a finaliza o comandă.  Modul prin care utilizatorii tăi pot plasa o comandă trebuie să fie cât mai simplu și cât mai clar. Încearcă să limitezi numărul de informații pe care utilizatorii tăi trebuie să le introducă pentru a finaliza o comandă.

Cum îți poți îmbunătăți traficul pe website?

Îți poți îmbunătăți traficul pe website mai ușor decât crezi cu ajutorul unei agenții SEO. Aceasta te va ajută să îți realizezi o startegie SEO care să corespundă cu dorințele tale.

Cuvintele cheie joacă un rol important în strategia SEO. Acestea trebuie să se regăsească în diverse articole dar și în structura website-ului tău.

Stuctura website-ului trebuie să fie una relevantă

Este necesar să ai parte de un website ușor de urmărit. Utilizatorii tăi trebuie să găsească toate informațiile de care au nevoie.

Homepage-ul trebuie să se poată accesa cu ușurință iar website-ul trebuie să fie parcurs cu rapiditate.

Optimizează paginile website-ului

Nu toate paginile website-ului tău sunt la fel de căutate dar asta nu înseamnă că nu trebuie să le optimizezi. Trebuie să apelezi la o agenție SEO care să îți ofere cele mai bune rezultate. Aceasta va fi cea mai în măsură să îți ofere rezultatele mult dorite.

Agenția SEO te poate ajuta în obținerea celor mai bune rezultate

O agenție SEO te poate ajuta în orice moment să ai parte de cele mai bune rezultate. Vei avea din nou o rată de conversie mai mare dar și un trafic pe website îmbunătățit. Apelează cu încredere la o echipa de specialiști care te vor ajuta să îți creezi un website perfect pentru nevoile tale.

Mediul online este unul care este într-o continuă dezvoltare și în care website-ul tău se poate dezvolta armonios.