Cum te ajuta o firma de paza sa-ti mentii afacerea profitabila?

Pentru multi, colaborarea cu o firma de paza reprezinta doar un cost in plus la nivel de afacere. De altfel, teoretic, o astfel de firma nu iti aduce niciun fel de profit la final de luna. Aceasta isi face simtita prezenta doar prin intermediul agentilor de paza, eventual a unui sistem de securitate.

Asadar, cum exact se justifica costurile unei firme de paza? Raspunsul la aceasta intrebare il vei afla in randurile de mai jos – si vei vedea, totodata, cum o astfel de firma este practic indispensabila oricarui tip de afacere, fie ea de dimensiuni mici, medii, sau mari.

Ce efect produce un agent de paza diligent?

Romania se afla pe locul 112 in lume dupa indicele sau de criminalitate (de aproximativ 29). Chiar daca topul respectiv inregistreaza un total de 136 de tari, asta nu inseamna ca Romania o duce bine, dupa cum s-ar spune.

De exemplu, o sansa de 30% la suta ca un singur client sa fure un produs din magazinul tau te va lasa cu siguranta pe minus la capitolul profit la final de zi. In schimb, prezenta unui agent diligent de la o firma de paza cu renume poate elimina aceasta sansa in totalitate. Acesta ar fi primul efect al unei firme de paza in incinta afacerii tale.

Ce efect produce un sistem de alarma modern?

Un sistem de alarma modern si cuprinzator (anume care acopera tot perimetrul afacerii tale) poate avea acelasi efect ca o echipa de agenti prezenta in permanenta la nivelul afacerii tale. O firma de paza cu experienta stie cum sa monteze astfel de sisteme incat acestea sa fie vizibile, dar si prezente in punctele slabe ale afacerii tale.

Un simplu semnal luminos (alarma) intr-o locatie neasteptata este de ajuns pentru a opri o echipa de hoti si pentru a anula, efectiv, o spargere de proportii. Luand in calcul aceste aspecte la o scara larga (produse scumpe), iti vei da in curand seama ca o simpla spargere, efectuata chiar de incepatori, poate afecta peste 50% din stocul tau de produse, implicit profitul lunar sau chiar anual.

Colaborarea cu o firma de paza iti asigura profit?

Aceasta este o intrebare oarecum retorica. O astfel de firma nu lucreaza pentru tine, ci asigura protectia si siguranta afacerii tale – inclusiv a angajatilor si produselor. Astfel, o asemenea firma nu produce profit, ci evita pierderile de profit la nivelul unei afaceri.

Profitul realizat de un singur angajat din echipa ta intr-o luna, de exemplu, poate fi pierdut cu un singur furt. Astfel, costul unei firme de paza se justifica prin posibilitatea (si de cele mai multe ori succesul) de a preveni complet astfel de furturi si de a tine profitul realizat la nivel intern, dupa cum s-ar spune.

Astfel, ai nevoie neaparat de o firma de paza, mai ales in ziua de astazi. Pentru a mentine integritatea afacerii tale din toate punctele de vedere, poti apela oricand la expertii MAO Protect – peste 7 ani de experienta in domeniu, peste 1500 de sisteme de securitate instalate si peste 120 de obiective protejate si monitorizare 24/7.