Despre tendințele designului grafic în 2023 și compania Thingsly Media

Mă numesc Paraschiv Cosmin și sunt CEO al Thingsly Media, o companie care oferă servicii de publicitate online, design și campanii pentru îmbunătățirea performanței afacerii tale.

Designul grafic este un domeniu cu mai multe fațete care cuprinde o gamă largă de abilități și discipline. În afacerea noastră de design grafic, suntem specializați în crearea de design-uri uimitoare și eficiente din punct de vedere vizual, care îi ajută pe clienții noștri să-și comunice mesajele publicului țintă.

O tendință majoră în designul grafic este importanța tot mai mare a designului experienței utilizatorului (UX). Pe măsură ce tot mai multe companii își mută produsele și serviciile online, nevoia de design intuitiv și ușor de utilizat devine și mai critică. Aceasta înseamnă că designerii grafici vor trebui să fie familiarizați cu principiile UX pentru a crea design-uri eficiente care să răspundă nevoilor utilizatorilor.

O altă tendință care este probabil să continue este utilizarea inteligenței artificiale (AI) și a învățării automate în designul grafic. Instrumentele de proiectare bazate pe inteligență artificială sunt deja folosite pentru a automatiza anumite sarcini, cum ar fi potrivirea culorilor și generarea aspectului, și este probabil ca aceste instrumente să devină și mai sofisticate în următorii ani. Acest lucru ar putea duce la o schimbare a rolului designerilor grafici, deoarece aceștia ar putea avea nevoie să colaboreze mai strâns cu oamenii de știință și dezvoltatorii de date pentru a crea design-uri care sunt alimentate de AI.

Echipa noastră de designeri grafici talentați este calificată într-o varietate de software și tehnici de design, inclusiv ilustrație, design de layout, tipografie și teoria culorilor. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le înțelege scopurile și obiectivele și ne folosim expertiza pentru a dezvolta soluții creative care să răspundă nevoilor acestora.

Pe lângă designul tipărit tradițional, oferim și o gamă largă de servicii de design digital, inclusiv design de site-uri web, grafică pentru rețelele sociale și șabloane de marketing prin e-mail. Suntem la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii de design și ne angajăm să oferim clienților noștri lucrări de cea mai înaltă calitate.

Indiferent dacă sunteți un proprietar de mică afacere care are nevoie de un nou logo, sau o echipă de marketing care dorește să reînnoiască site-ul web al companiei dvs., avem abilitățile și experiența pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta afacerea să reușească printr-un design grafic puternic și eficient.

Ne puteți găsi pe instagram @thingslymedia sau www.thingsly-media.ro