Detector camere pentru detectare discreta

Pentru cei care doresc sa identifice si sa detecteze cu usurinta urmaritorii si spionii, pot utiliza detectoare camere care se vor dovedi a fi exact ceea ce cauta. In acest fel, vei afla cat mai usor daca cineva te urmareste sau iti invadeaza intimitatea.

Cu o raza de detectie destul de mare si o raza de lunga durata, un detector camere este gata sa-si faca treaba corect, in orice moment. Dispozitivul poate identifica camere cu memorie interna sau cu fir cu detectare a lentilelor optice si microfoane radio.

Nimeni nu va avea probleme la utilizarea unui detector camere, deoarece regulile sunt foarte simple si, in orice caz, ghidul de utilizare poate fi vizualizat imediat. Nu a fost niciodata atat de usor sa te bucuri de produse de calitate pe care sa te poti baza in orice moment si care sa-ti aduca mai multa liniste, acasa, la birou sau in orice spatiu.

Totodata, nu este nevoie sa aloci bugete generoase in acest sens, intrucat preturile sunt foarte bune si in plus sunt tot felul de oferte de care poti profita oricand. Nimeni nu trebuie sa fie un specialist la zi cu noile tehnologii, pentru a putea folosi un detector camere, pentru ca totul este foarte simplu si intuitiv.

Citeste si: Detector camere, instrument pentru detectare camere ascunse

Un astfel de dispozitiv te ajuta sa descoperi dispozitive ascunse, fie ca este vorba de camere, de microfoane fixe, cu transmisie wifi, ascunse intr-un obiect comun sau nu, toate acestea cu siguranta vor fi detectate. Un detector camere poate fi ales dintr-o gama larga de produse care iti ofera un anumit nivel de securitate intr-o lume mereu axata pe supraveghere.

Detectoare camera – Caracteristici

Datorita dimensiunilor sale compacte, detectoarele de camera pot fi puse cu usurinta in buzunarul jachetei. Astfel, iti este mereu la indemana atunci cand ai nevoie de calitatile sale. Setarile dorite, cum ar fi puterea de sensibilitate, activarea modului de functionare si altele, sunt realizate rapid prin rotirea butoanelor amplasate pe carcasa.

Poti gasi modele cu o antena telescopica care servesc la cresterea sensibilitatii semnalului de receptie la o distanta mai mare. Ai si optiunea de a o indoi in functie de spatiul pe care vrei sa-l inspectezi. In cazul in care doresti sa faci o cautare discreta, nu intinde antena si nu activa modul de functionare cu vibratii. Astfel, ascunzand dispozitivul in buzunar, trecand printr-un obiect care emite un semnal, vei fi informat, fara stirea celorlalti.

Moduri de operare

Sunt disponibile doua moduri de operare. Primul este prin vibratie. Se activeaza prin glisarea tamburului, care se afla pe partea laterala a structurii. A doua varianta este cea silentioasa. Poti monitoriza pe scara luminoasa daca exista sau nu un semnal in perimetrul cautat. Semnalul luminos este o scara LED cu zece puncte.

Cand este detectat un semnal, acesta reactioneaza intr-o gama diferita de culori pentru a indica cat de aproape sau de departe esti de locatie. O indicatie albastra indica un semnal slab, verdele indica intre slab si mediu, portocaliu indica un semnal mai puternic. Ultima culoare este rosie, inseamna ca esti foarte aproape de un dispozitiv care emite un semnal foarte puternic.