EduKiwi School oferă acces copiilor la educație de top, aici în România

Proiectul EduKiwi School oferă acces pentru milioane de copii la educație de top, chiar aici în România, prin intermediul unei școli unde profesori 100% dedicații le vor preda copiilor după un sistem diferit, prietenos și pe gustul copiilor, pentru că aceștia să învețe mult mai ușor și să se dezvolte în mod armonios.

Care este scopul proiectului EduKiwi School?

Scopul proiectului EduKiwi School  realizat de Doru Pelivan, Mihai Pegulescu și echipa sa, a fost de a le da acces copiilor la informații care nu se învață în școală dar care le sunt extrem de folositoare în viață.

Astfel că, prin intermediul acestui proiect copiii vor învăța educație financiară, social media sau marketing, cum să se descurce în lume, cum pot deveni antreprenori, lucruri utile despre educația sexuală sau alte astfel de informații, care nu sunt incluse în programa școlară de stat.

Un proiect complex ce vizează trei piloni importanți

În urma studiilor profunde efectuate de echipa EduKiwis-a realizat faptul că educația are la bază trei piloni importanți care trebuie luați în considerare împreună, deoarece aceștia sunt într-o interconexiune puternică iar lipsa unuia dintre aceștia ar putea dezechilibra întregul sistem educațional prin care un copil are nevoie să treacă.

Astfel că, comparativ cu sistemul clasic de școlarizare, în școala EduKiwi School accentul se pune atât pe elev cât și pe părinți, dar și pe profesori.

Elevii

Elevii vor fi educați într-o manieră mult mai prietenoasă, având ocazia să își aleagă chiar ei profesorul preferat sau cel cu care rezonează, dar și să aibă acces la informații care le vor fi utile în dezvoltarea lor pentru a se bucura de o viață armonioasă din toate punctele de vedere.

Aici se va vorbi despre cum să își scrie un CV, cât de importantă este comunicarea în relația cu familia sau cu partenerul de viață, ce este vocația și cum să o găsească, cum se deschide un SRL și multe alte lucruri care le vor fi folositoare pe tot parcursul vieții.

Părinții

În urma studiilor realizate de echipa EduKiwi s-a constatat și faptul că, de cele mai multe ori părinții nu cunosc progresul copiilor lor și de foarte puține ori aceștia sunt implicați cu adevărat în educația propriului copil.

Mai mult decât atât, comunicarea între părinți și cadrele didactice este de cele mai multe ori defectuoasă, fapt care are un impact negativ asupra educației, comportamentului și chiar psihicul copilului.

Astfel că prin intermediul acestui proiect sunt implicați inclusiv părinții și, în plus, acestora le este oferit sprijin, în cazul în care au nevoie pentru a avea parte de o relație cât mai eficientă cu copilul lor și chiar pentru a se dezvolta personal.

Profesorii

Un al treilea pilon extrem de important în educația unui copil sunt profesorii, iar în prezent aceștia au ajuns să fie devalorizați și nu mai oferă performanțele pe care le-ar putea oferi, chiar dacă au abilitățile necesare.

O bună parte din profesori nu reușesc să se dezvolte sau să și îmbunătățească abilitățile de predare datorită faptului că nu au văzut niciodată o altă modalitate de predare sau cum predă un alt profesor.

Acest lucru ar putea influența foarte mult îmbunătățirea stilului de predare dar și a propriei persoane și ar putea oferi profesorului o inspirație și o motivație de a deveni mai bun.

Prin proiectul EduKiwi School toate aceste elemente importante în educația echilibrată a unui copil care va deveni adultul de mâine și viitorul României, vor fi luate în considerare și tratate în mod corespunzător pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui pilon.

Școala EduKiwi School va avea loc în online într-o aplicație performantă care se folosește de cele mai noi tehnologii și cele mai moderne principii educaționale din lume iar copii vor fi recompensați prin premii atractive în funcție de temele realizate și performanțe.