Ghid de sezon: cum să reorganizezi garderoba

            La final de vară, nu se schimbă numai activitățile pe care le faci, dar și garderoba. Toamna vine cu alte pretenții, iar costumele de baie și rochiile înflorate sunt înlocuite de haine mai groase și mai călduroase.

            Unul dintre evenimentele care se întâmplă în orice locuință este legat de reorganizare dulapului. Pentru a fi cât mai eficient și pentru a avea cât mai mult spațiu la dispoziție, trebuie să te gândești la modalități cât mai simple și mai rapide.

Folosește cutii pentru depozitare

            Cu ajutorul unor cutii depozitare de dimensiuni mari poți să renunți la obiceiul de a arunca hainele nepotrivite pentru sezonul actual în fundul dulapului. Această tehnică va avea efecte pe termen lung, deoarece într-un final hainele se vor amesteca și nu vei avea spațiul necesar la dispoziție.

            Mai mult decât atât, dressingul tău va arăta întotdeauna dezorganizat și dezordonat, iar căutarea bluzei preferate va fi întotdeauna o provocare. Nu te mira că vei ajunge să faci shopping compulsiv din cauza faptului că rareori găsești lucrurile de care ai nevoie, având senzația că acestea lipsesc și că ai nevoie de altele noi.

Optează pentru cutii care să protejeze obiectele vestimentare

            În orice locuință există un grad mai mic sau mai mare de umiditate, precum și alți factori externi care pot să dăuneze obiectelor depozitate. Mucegaiul, de exemplu, este un alt exemplu de factor care poate să îți compromită garderoba așezată în cutii.

            Așadar, atunci când vine momentul să îți reorganizezi dulapul, nu uita că depozitarea în cutii trebuie să se facă cu grijă. Pentru fiecare material în parte (piele, in, bumbac etc.) ai nevoie de câte o cutie carton cu pereți suficienți de groși pentru a asigura protecție suplimentară împotriva umezelii. Inclusiv praful poate să dăuneze țesăturii, așa că ai grijă să optezi pentru cutii care se închid etanș și care asigură acel strat protector atât de necesar.

În gama variată de produse de la MyeBox vei descoperi numeroase tipuri de cutii din carton de calitate superioară. Cu ajutorul acestora, atunci când vine momentul pentru un alt sezon, îți vei găsi hainele în condiții bune, iar singurul lucru pe care va trebui să îl faci va fi să le reîmprospătezi și să le aerisești. Apoi, poți să muți în cutiile reutilizabile hainele de care nu mai ai nevoie o perioadă. Practic, faci un simplu schimb care o să te ajute să îți păstrezi garderoba mult mai organizată.