Hollywood Smile Center – Clinica stomatologică a vedetelor, accesibilă oricărui client!

Ți s-a întâmplat vreodată să te uiți la dinții perfecți ai vedetelor din România și să te întrebi “oare la ce medic stomatolog își fac vedetele dinții”? Ei bine, acesta a fost un secret pentru mult timp în lumea mondenă, însă acum s-a aflat. Foarte multe vedete din România și-au rezolvat dinții la Hollywood Smile Center, cea mai performantă clinică stomatologică din Ploiești și una dintre cele mai apreciate din Europa. Printre vedetele care au spus că merg la Hollywood Smile Center se află Cătălin Botezatu și Marcel Pavel. Alte nume mari au preferat să își păstreze anonimatul.

Iar dacă acum te simți întristat, gândindu-te că tu nu o să îți permiți niciodată să beneficiezi de tratamente stomatologice la o astfel de clinică, te contrazicem! Am făcut un raport despre prețurile practicate la această clinică dentară de top din Ploiești, iar rezultatele sunt absolut încurajatoare pentru orice român!

Hollywood Smile Center – Clinica stomatologică a vedetelor, accesibilă oricărui client!

Am avut surpriza să constatăm, comparând listele de prețuri pentru procedurile dentare standard, că la Hollywood Smile Center tarifele sunt ca la orice altă clinică dentară. Nu de puține ori, am constatat că sunt mai reduse decât la clinicile de fițe din București. Să fie acesta motivul pentru care vedetele cunoscute din România preferă să obțină un zîmbet impecabil aici, la clinica Hollywood Smile Center din Ploiești? Da, tot ce este posibil!

De exemplu, o consultație primară (consultația inițială pentru pacienții noi, care nu au mai fost niciodată la clinică) are un tarif de 150 lei. Alte clinici din Ploiești practică tarife tot de 150 lei, dar și de 200 lei. O astfel de consultație la o clinică de lux din București poate costa chiar până la 100 de Euro. Așadar, Hollywood Smile Center oferă condiții occidentale la prețuri românești!

O consultație la 6 luni pentru pacienții care deja sunt pacienți ai clinicii costă 50 de lei, adică 10 Euro. Practic, te costă 10 Euro la fiecare 6 luni pentru a beneficia de un consult stomatologic în Ploiești și un plan de tratament (dacă va fi cazul). Prin contrast, alte clinici din Ploiești și din București tarifează orice consultație, pentru orice pacient, cu aceeași sumă de la 150 de lei în sus.

Încă mai crezi că tu nu îți permiți să vii la clinica dentară a vedetelor, Hollywood Smile Center? De fapt, dacă faci alegerea inteligentă de a te trata aici, s-ar putea să ieși mai ieftin chiar decât la un cabinet stomatologic de cartier din orașul tău. De ce? Pentru că, având un flux de pacienți atât de mare, Hollywood Smile Center își permite să țină prețurile jos. În loc să achite cheltuielile lunare ale afacerii din veniturile încasate de la 50 de pacienți, ei și le acoperă cu veniturile de la 1000 de pacienți. De aceea, serviciile sunt absolut necostisitoare, potrivite pentru bugetul oricui.

De asemenea, de ce crezi că vedetele ar vrea să plătească mai mult în București pentru exact aceleași servicii de estetică dentară? De ce să nu vină în Ploiești și să beneficieze de exact aceleași tratamente, la același nivel de profesionalism, însă la un tarif mult mai prietenos? Diferența e în buzunarul lor, în buzunarul tău, în buzunarul tuturor pacienților Hollywood Smile Center Ploiești!

Adevărul: cât costă o fațetă dentară în Ploiești?

Dinții aceia superbi pe care îi vezi la vedete sunt puțin lucrați cu o procedură sănătoasă și neinvazivă numită „fațete dentare”. Probabil ai auzit și tu că te costă cam cât un apartament să îți pui fațete dentare în toată gura.

  • Da, este adevărat. Sunt clinici care tarifează chiar și 8000 sau 10000 de lei pentru o singură fațetă, ce va fi aplicată pe un singur dinte! Având în vedere că avem 32 de dinți, acest lucru înseamnă că o astfel de îmbunătățire a zâmbetului poate costa, într-adevăr, chiar și 70000 de Euro!
  • Nu, nu este adevărat la Hollywood Smile Center Ploiești. Aici, tariful fix pentru o fațetă dentară de calitate premium este de 2000 lei. După cum spuneam, medicii acestei clinici vor să ofere fiecărui om o șansă la frumusețe. Iar dacă vrei să îți pui fațete în toată gura și să obții un adevărat zâmbet de Hollywood, te va costa 16000 de Euro, cel mai prietenos tarif din România și, cel mai probabil, din Europa. Merită 16000 de Euro ca să ai un look perfect? Noi zicem că da, însă fiecare decide pentru sine.

Îți amintim că, cel mai adesea, fațetele dentare durează toată viața. Așadar, aceasta este o investiție pentru un zâmbet de Hollywood ce va dura zeci de ani. De asemenea, la Hollywood Smile Center există și posibilitatea de plată în rate. Totul pentru frumusețea ta!

Așadar, clinica vedetelor este doar pentru vedete? Nu, oricine își poate permite să beneficieze de tratamente dentare și de cosmetică dentară la nivel occidental la Hollywood Smile Center! Zâmbește, nu știi niciodată dacă nu îți vei întâlni starul preferat chiar la clinica vedetelor!