Hotel Fortuna este locaţia ideală pentru un sejur ca-n paradis la malul mării

Planifici ca vara aceasta să petreci un sejur de câteva zile pe litoralul românesc împreună cu cei dragi şi cauţi oferte de cazare în Eforie Nord cât mai avantajoase, care să corespundă pe deplin nevoilor şi preferinţelor tuturor membrilor familiei tale? Te ajutăm să faci cele mai bune alegeri în acest sens şi îţi propunem să optezi pentru Hotel Fortuna, locaţia perfectă pentru a te bucura de o vacanţă însorită, distractivă şi relaxantă, de-a dreptul memorabilă, la malul Mării Negre.

Locaţie pentru orice preferinţă şi buget

Amplasat chiar în inima staţiunii estivale Eforie Nord, într-o zonă centrală privilegiată, Hotel Fortuna este o locaţie exemplară care pune la dispoziţia oaspeţilor săi toate condiţiile necesare pentru o experienţă reuşită pe litoral, care te face să revii. Aici, vei păşi într-o atmosferă primitoare, susţinută de un personal profesionist, amabil şi educat, care va lăsa impresia acelui sentiment unic de ,,acasă”, şi te vei bucura de un pachet de servicii complet, de o calitate ireproşabilă, la preţuri mai mult decât accesibile pentru orice buzunar.

În materie de condiţii de cazare, Hotel Fortuna asigură confort, funcţionalitate şi siguranţă la superlativ în 142 de camere şi 16 apartamente dispuse pe patru nivele şi parter, spaţioase şi luminoase, amenajate modern şi dotate cu toate utilităţile de care poţi avea nevoie pentru o şedere de excepţie împreună cu cei apropiaţi: paturi matrimoniale/twin, mobilier nou multifuncţional, baie proprie şi balcon echipat cu mobilier adaptat, minibar, telefon, TV, sistem de climatizare, suport pentru rufe, conexiune Internet wireless şi multe altele. Mai mult decât atât, Hotel Fortuna va reuşi să te încânte şi la capitolul culinar, fiind unul dintre cele mai râvnite hoteluri cu restaurant din Eforie Nord. White Cruise Snack-Bar ofertă gurmanzilor o combinaţie grozavă de mâncăruri tradiţionale româneşti şi preparate internaţionale alese, servite în regim bufet, pentru mic dejun şi prânz, gata să satisfacă până şi cele mai fine gusturi.

Oază de relaxare şi răsfăţ pentru întreaga familie

Piscina şi centrul SPA Oasis care include saună uscată, masaj, jacuzzi şi zonă de destindere pentru adulţi, locurile de joacă interioare (Forty Land) şi exterioare (Forty Play) pentru copii, darşi programele de divertisment organizate zilnic care invită atât părinţii, cât şi prichindeii la o doză de distracţie pe cinste, fac din Hotel Fortuna un loc ideal pentru un sejur de vis la mare, definit prin relaxare, deconectare, odihnă şi voie bună. Facilităţile premium pe care această locaţie le pune la dispoziţia oaspeţilor săi sunt multiple şi sunt croite în aşa fel încât să corespundă tuturor cerinţelor şi dorinţelor unei familii, de la mic la mare, pentru clipe de răsfăţ pe deplin.

Deşi opţiunile atunci când vine vorba de hoteluri din Eforie Nord sunt nelimitate, merită măcar o dată în viaţă să treci pragul Hotelului Fortuna pentru un sejur de neuitat la malul mării, pe care cu siguranţă nu îl vei uita prea curând. După cum ai putut vedea, această locaţie chiar le are pe toate, aşa că de ce să nu profiţi de această oportunitate unică? Vacanţă plăcută!