Motive pentru care calatoria cu microbuzul este cea mai buna modalitate de transport international

Cu siguranta ai observat cat de promovate sunt zborurile cu avionul si cum cei mai multi turisti opteaza pentru astfel de optiuni pentru a ajunge la destinatie. Este de inteles avand in vedere timpul scurt de calatorie. Dar, lasand la o parte durata traseului, iata care sunt principalele motive pentru care o calatorie cu microbuzul poate fi o alegere inteleapta:

Eviti cozile lungi de la punctele de control din aeroport

Punctele de control de securitate au si ele scopul lor si cu siguranta nu ar trebui sa fie eliminate din aeroporturi. Cu toate acestea, ele pot fi destul de stresante si plictisitoare. Nu numai ca ti se cere sa iti strici complet tinuta si sa mergi descult pe o suprafata indoielnica, dar devine si mai rau (si chiar mai jenant) daca esti „norocosul” al carui bagaj este selectat la intamplare pentru o inspectie suplimentara.

Din fericire, nu trebuie sa treci prin toate astea atunci cand alegi sa calatoresti cu o firma de transport la adresa cu microbuze.

Nu trebuie sa ajungi la microbuz cu cateva ore inainte de plecare

Toti oamenii spun ca principalul motiv pentru care prefera sa zboare este ca pot ajunge la destinatiile dorite mult mai repede decat daca ar calatori cu microbuzul. Si au dreptate, intr-o anumita masura. Depinde totusi de destinatia in cauza.

Cu toate acestea, atunci cand calatorim cu avionul trebuie sa sosim in aeroport cu cel putin 2 ore inainte de zbor, la care se adauga si timpul de care avem nevoie pentru a ajunge efectiv la aeroport. Daca mai este vorba si de o escala pana la destinatie, atunci vorbim de foarte multe ore pierdute degeaba.

Daca alegi optiunea de transport cu microbuzul Romania-Germania de exemplu, poti sa te prezinti in statie cu cinci minute inainte de plecare si sa pornesti la drum in cel mai scurt timp.

Calatoria cu microbuzul este mai ieftina

Biletele de microbuz pentru Romania-Germania sunt mult mai ieftine decat orice bilet de avion pe care il vei gasi pe aceasta ruta. Desi unele companii aeriene vor incerca sa te ademeneasca cu oferte foarte accesibile, atunci cand adaugi taxele pe care le vor percepe pentru bagajele inregistrate, taxele de aeroport, spatiul suplimentar pentru picioare si altele, vei sfarsi prin a plati sume impresionante de bani.

Cu un microbuz de transport persoane Romania-Germania, ceea ce vezi este ceea ce primesti; totul este inclus in pretul pe care l-ai platit initial, inclusiv un bagaj de pana la 50 de kg.

Nu se mai ratacesc bagajele

Atunci cand zbori cu avionul, esti nevoit sa predai bagajele care contin unele dintre cele mai pretioase lucruri ale tale unor persoane complet straine si trebuie sa te rogi ca acestea sa apara pe banda dupa aterizare.

Trebuie sa platesti sume mari de bani pentru a lua cu tine toate bagajele si, cu toate astea, exista riscul ca bunurile tale sa se rataceasca. Dar, cei care calatoresc cu microbuzul nu trebuie sa-si faca griji in privinta asta. De obicei, esti chiar acolo cand soferul iti pune valiza in compartimentul de bagaje si aceasta ramane acolo pana cand o ridici la sfarsitul calatoriei.