Personalizarea carcaselor de telefon este în trend acum

Odată cu apariția rețelelor de socializare, acum puteți face ca husa telefonului să spună orice doriți. Fie că sunteți în căutarea unei declarații simple sau a ceva mai elaborat, există atât de multe opțiuni pentru a vă personaliza husa telefonului!

Dacă vă gândiți să cumpărați o nouă husă pentru telefon, luați în considerare mai întâi personalizarea acesteia. S-ar putea să fiți surprins de câtă diferență face în experiența dvs. de zi cu zi. De exemplu, dacă aveți mulți prieteni care practică sporturi precum fotbalul sau tenisul, poate că acestora le-ar plăcea să își vadă hobby-ul pe husa telefonului lor!

Primul pas este alegerea materialului din care doriți să fie confecționată husa. Există o mulțime de opțiuni, inclusiv lemn, piele și plastic. Plasticul este, de obicei, cea mai accesibilă opțiune, dar nu este, de asemenea, foarte durabil și se poate rupe ușor dacă este scăpat sau lovit de ceva destul de tare. Dacă aveți tendința de a fi dur cu lucrurile dumneavoastră sau dacă aveți copii care ar putea avea probleme cu ale lor, atunci pielea ar putea fi mai potrivită, deoarece tinde să reziste mai bine în timp decât plasticul atunci când este supusă unei utilizări intense, așa cum ar necesita acest tip de lucruri!

După ce ați ales ce tip de husă doriți, este timpul să alegeți culoarea! Veți dori, probabil, ceva care să se potrivească cu schema de culori pe care o aveți deja în curs de desfășurare cu telefonul în sine, astfel încât totul să pară coerent împreună atunci când totul este pus laolaltă într-un singur loc ca acest lucru are sens, nu?

Personalizarea carcaselor de telefon este la modă și nu este greu de înțeles de ce. Fie că sunteți în căutarea unei carcase personalizate pentru telefon cu inițialele dvs. sau cu o imagine a câinelui dvs., există o mulțime de opțiuni care vor face ca telefonul dvs. să arate unic.

Iată câteva sfaturi pentru a alege husa personalizată perfectă pentru telefon:

1. Asigurați-vă că se potrivește stilului dumneavoastră. Dacă o vei purta cu tine în fiecare zi, trebuie să se potrivească cu simțul tău de stil și personalitate.

2. Gândiți-vă la forma husei. Dacă ai un telefon foarte subțire sau unul curbat, atunci o husă în formă de dreptunghi s-ar putea să nu-ți convină, deoarece nu se va potrivi suficient de bine în jurul dispozitivului tău. Încercați să găsiți una care să se potrivească perfect în jurul colțurilor, astfel încât să nu se slăbească în timp și să cadă atunci când este scăpată (ceea ce se întâmplă mai des decât ne-am dori).

3. Luați în considerare cât de durabilă va fi în timp, cele din plastic tind să nu reziste la fel de mult ca cele din piele.

Personalizarea carcasei de telefon este o modalitate de a oferi un cadou care va fi prețuit

De la carcasele personalizate pentru zile de naștere și aniversări până la carcasele personalizate pentru Crăciun, personalizarea carcaselor de telefon a devenit un mod popular de a vă exprima dragostea și afecțiunea pentru cei apropiați.

Fie că doriți să cumpărați un cadou pentru cineva care tocmai și-a cumpărat un telefon nou, fie pentru un utilizator fidel care caută ceva nou și interesant, nu puteți da greș cu o husă pentru telefon. O husă de telefon este practică și elegantă și poate ajuta la protejarea dispozitivului împotriva deteriorării, adăugând în același timp personalitate aspectului său. Cea mai bună parte? Există atât de multe opțiuni, încât vei găsi ceva care să îi placă.

Acum puneți-vă imaginația la lucru pe o carcasă din silicon TPU

Persoanele care prețuiesc eleganța și confortul și vor să scoată în evidență clasa premium a telefonului mobil, aleg un model din aceasta colecție fie pentru uzul personal, fie pentru a-l oferi cadou unui prieten. Pentru că acum este atat de simplu: folosind aplicația Case creator de la Etuo, poți să personalizezi carcasa de silicon cu imaginea preferată de tine sau cei dragi ție. Carcasele au dimensiunile corespunzatoare pentru a se potrivi cu diferite modele de smartphone-uri și decupajele sunt atent proiectate pentru componentele și conectorii acestora. Utilizatorul poate folosi într-o manieră confortabilă mufa de încarcare, camera foto și difuzorul fără a scoate telefonul din carcasa acestuia. Datorita suprafeței mate și a materialului TPU, amprentele de grasime sunt înlăturate complet. Pentru a personaliza carcasa telefonului aveți nevoie de o imagine de minim 640 x 480 pixeli rezoluție.