Planificare nunti pas cu pas: primele 3 lucruri pe care sa le faci

Acest scurt ghid de organizare si planificare nunti este conceput special pentru a te ajuta ca fara prea multe batai de cap nunta pe care ti-o doresti sa devina realitate. Fie ca doresti o nunta mica, la care sa participe doar familia si prietenii apropiati, sau una de mari dimensiuni, cu sute de invitati, pasii pe care trebuie sa ii parcurgi atunci cand iti planifici nunta vor fi aceeasi.

Citeste in continuare pentru a afla care sunt primele trei lucruri pe care sa le faci cand incepi sa iti planifici nunta!

Incepe prin a-ti imagina ziua nuntii tale. Portretizeaza fiecare moment asa cum ti-ai dori sa fie. Vei aveo o nunta clasica, la restaurant, sau vei avea o nunta pe o plaja exotica, la apus? Lasa-ti imaginatia sa zburde si exploreaza optiunile pana vei descoperi solutia perfecta pentru tine si partenerul tau.

Cu ajutorul unui wedding planner vei putea stabili daca ceea ce iti doresti pentru nunta ta este posibil. Acesta va analiza dorintele tale si te va ajuta in procesul de planificare al nuntii astfel incat visele tale sa devina realitate.

Acum ca ti-ai imaginat nunta de vis, e timpul sa revii la realitate si sa stabilesti bugetul. S-ar putea sa nu fie cea mai distractiva parte a procesului, dar este o sarcina care chiar trebuie finalizata inca de la inceput, deoarece pune in miscare restul procesului de planificare a nuntii. Vei apela la economii, la ajutorul financiar al familiei, vei face un imprumut sau vei incepe sa economisesti. Revizuieste-ti finantele, stabileste bugetul si continua cu planificarea nuntii tale.

Cu ajutorul unui organizator de nunti vei reusi sa iti imparti cat mai eficient bugetul si chiar sa economisesti niste bani. Deoarece un wedding planner cunoaste piata si oamenii din industria evenimentelor, acesta iti va putea recomanda cei mai buni furnizori, cu cele mai bune oferte.

Cu imaginea nuntii in cap si cu bugetul stabilit, e tipul sa alegi locatia si data la care va avea loc nunta. De ce le alegi impreuna? Deoarece iti vei contura intreaga nunta in functie de aceste doua aspecte. Daca doresti o locatie specifica, va trebui sa fii flexibila in legatura cu data aleasa. Exista posibilitatea ca locatia sa nu fie disponibila in perioada dorita de tine si va trebui sa alegi alta. De asemenea, locatia da tonul felului in care nunta va arata si va fi organizata, aceasta influenteaza vestimentatia mirilor si invitatilor, mancarea si bautura, muzica si chiar durata evenimentului.

Alegerea locatiei perfecte nu este usoara. Exista atat de multi factori de luat in considerare, motiv pentru care planificatorii de nunti sunt un atu excelent pentru cuplurile ce au nevoie de ajutor in procesul de planificare a nuntii.

Organizarea unei nunti este un proces lung si stresant. Un wedding planner are o mare experienta in industrie si este in contact cu furnizori de servicii, locatii, fotografi, decoratori, designeri, make-up artisti si asa mai departe.

DuetLuxe este o echipa de profesionisti ce ofera servicii complete de oganizare si planificare nunti. Cu multi ani de experienta in organizarea evenimentelor, creativitate si pasiune, DuetLuxe te poate ajuta sa gasesti nu numai locatii, ci toti furnizorii necesari pentru a-ti aduce nunta de vis la realitate!