Prime Studios, primul pas spre independența ta financiară

Cunoaștem cu toții perioada dificilă care a urmat după declanșarea epidemiei. Sute de angajatori au dat faliment din cauza restricțiilor impuse, iar mulți angajați au fost nevoiți să-și dea demisia pe nepusă masă, să se reorienteze din punct de vedere profesional sau sa lucreze de acasă. 

Dacă într-o primă fază cam toata lumea s-a descurcat cu ce a avut, după câteva luni majoritatea dintre noi au simțit acut jena financiara și atunci s-au reorientat spre cu totul alte domenii de activitate pe care nici nu le luasem înainte în considerare. 

Oare câte domnișoare s-au gândit că în plină pandemie vor putea găsi joburi care să le asigure independența și securitatea financiară, ba chiar și să pună ceva bani deoparte? 

Reconversia profesională, o variantă binevenită 

Ce e drept, nu este ușor să treci de la un job stabil care îți plătea facturile, dar în urma căruia nu rămâneai cu mare lucru în buzunar la un job în care ești tratat cu respect, primești salariul la timp ba, în plus de asta, mai ai parte și de cursuri de training și asistență psihologică la nevoie. 

Tot ceea ce îți mai rămânea de făcut era să te prezinți la un interviu și, mai ales, să ai curajul să gândești outside the box. 

Studiourile de videochat, ce oferă ele de fapt? 

Prime Studios, cu pagina oficială Prime-studios.ro, este un studiou de angajare videochat din București unde modelele sunt motivate în activitatea lor, deoarece trebuie să fii și un bun psiholog ca să întreții conversații în engleză cu oameni diferiți ca vârstă și activitate și care se simt singuri din mai multe motive; sau care și-ar dori să comunice cu cineva care să nu îi judece și să îi accepte așa cum sunt. 

De cele mai multe ori nu îndrăznim să mărturisim familiei sau prietenilor  mai apropiați ce avem pe suflet și atunci, pentru a ne despovăra apelăm la persoane necunoscute, dar plăcute și empatice. Acestea nu ne cunosc personal și puțin probabil că ne vor cunoaște vreodată. 

Puține studiouri de videochat oferă calitate așa cum o face acest studio cu oferte de angajare videochat Bucuresti. Abordarea prietenoasă și empatică și oferirea de servicii corecte reușesc să mențină în top Prime Studios. Iar siguranța financiară și emoțională a modelelor este asigurată în așa fel încât ele să considere că nu vin la muncă, ci la o a doua a lor casă. 

De ce ai nevoie ca să devii model de videochat? 

Scapă de prejudecata conform căreia un model de videochat trebuie să aibă experiență în domeniu sau să fii un model standard și să conteze doar felul în care arăți. 

În primul rând, nu ai nevoie de experiență, iar în al doilea rând și educația și cultura generală sunt deosebit de apreciate. Cum spuneam, a stabili o punte de comunicare cu cei care te caută doar pe tine pentru a vorbi îți poate aduce bonusuri financiare la care poate nici nu sperai. 

Vei primi la început tot sprijinul de care ai nevoie, inclusiv asistență psihologică și traininguri de specialitate. Te vei simți în largul tău într-un cadru securizat și confidențial de muncă și relaxare. În plus, vei avea garanția unui salariu stabil. 

La urma-urmei independența financiară este unul dintre cele mai importante aspecte pentru o femeie.