Produsele Nita te ajută să îţi concepi o casă inteligentă

Conceptul de casă inteligentă a luat naştere odată cu evoluţia tehnologică şi cu accesul permanent şi constant la reţelele de internet. Posibilitatea de a accesa de la distanţă funcţiile diferitelor aparate şi produse din interiorul casnic, consumul redus al acestora, precum şi performanţele pe care le oferă produsele Nita, te vor ajuta să aduci în casa ta confortul, siguranţa şi consumul redus de electricitate.

Rolul becurilor inteligente în conceptul de smart home

A alege să îţi iluminezi casa cu becuri inteligente, reprezintă una dintre cele mai eficiente măsuri atunci când vizezi confortul şi performanţa. Instalând un sistem de iluminat inteligent şi având acces la o reţea wireless, vei beneficia de lumina potrivită casei tale, indiferent de fluxul pe care îl doreşti, de intensitate, culoare, jocuri cromatice sau acustice. Accesând prin intermediul unui telefon inteligent iluminatul casei tale, nu doar că îţi asiguri confort şi te bucuri de lumina potrivită ţie, însă vei limita semnificativ consumul energetic, fapt care va fi vizibil în cuantumul facturilor la electricitate.

Nita susţine conceptul smart home

Alegând să îţi procuri becuri inteligente Nita, casa ta se va putea bucura de o serie de beneficii asigurate de conceptul smart home. O casă inteligentă înseamnă o locuinţă în care toate dispozitivele tehnologice comunică împreună prin intermediul automatizării, oferindu-ţi confort, control, siguranţă, timp şi un consum redus de energie electrică. Principala condiţie pentru a putea demara implementarea conceptului smart home, este aceea de a avea acces la o reţea wireless, doar astfel produsele specifice conceptului,  putând funcţiona în parametri pentru care au fost concepute şi demonstrându-şi eficienţa şi consumul redus. 

Maşinile electrice, consum redus şi confort financiar

Atunci când ţi-ai propus să transformi mediul în care trăieşti şi să adopţi conceptul smart home, una dintre modificări o poţi adopta şi la nivelul autovehiculului cu care te deplasezi. Renunţând la motorul convenţional şi alegând o maşină electrică, protejezi mediul, dar îţi echilibrezi şi costul facturilor. Optând pentru modelul potrivit din gama de statii incarcare masini electrice, îţi vei asigura în confortul locunţei tale, posibilitatea de a încărca bateria maşinii electrice la un cost echilibrat, în timp optim şi în condiţii de siguranţă. Staţiile de încărcare maşini electrice oferite de Nita, sunt destinate diferitelor tipuri de baterii, sunt prevăzute cu carduri RFID, îţi asigură o alimentare economică şi se vor dovedi a fi cea mai sigură investiţie, costul iniţial amortizându-se în scurt timp.