Soluția când vrei să comanzi online materiale de construcții și ai nevoie și de un consultant de vânzări

De ce să alergi prin depozite și hipermarketuri? Online este rapid și simplu

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro este un concept unic în România, primul market network care funcționează pe vânzare consultativă. Echipa de consultanți specializați oferă sfaturi și informații importante clienților, ca în final aceștia să primească cel mai bun preț la materialele de construcții de pe lista lor.

Vindem-Ieftin.ro livrează materiale de construcții direct de la producător/ fabrică oriunde pe teritoriul României. Clienții plătesc doar prețul materialelor, nu și adaosurile referitoare la stocare și manipulare care se regăsesc în prețul final de la raft din magazine. O cantitate mai mare înseamnă un preț de achiziție mai mic.

Tratând fiecare client în funcție de ce vrea să cumpere, scurtăm drumul de la producător / importator / distribuitor la clientul final, marfa ajungând direct la tine sau pe șantierul tău. Astfel, sunt excluse costurile de depozitare, manipulare și încă un transport, care s-ar regăsi tot în prețul produsului, la depozitele clasice.

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin – Concept unic în România

Conceptul este unic și prin faptul că site-ul nostru, spre deosebire de ceilalți furnizori din domeniul online, nu prezintă și prețurile produselor. Asta pentru că prețurile variază în funcție de cantitățile comandate și, cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât putem negocia cu furnizorii. 

Cu ajutorul echipei de consultanți specializați clienții primesc sfaturi sau informații de calitate cu privire la materialele de construcții pe care doresc să le achiziționeze,toată această procedură fiind GRATUITĂ.

Vindem-ieftin nu înseamnă lipsa calității. Vorbim de prețuri convenabile deoarece Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro elimină intermediarii, adaosul fiind doar de 10% (în varianta clasică la prețul de fabrică distribuitorul adaugă un procent de 15%, iar depozitul sau hypermarketul un procent de 25%). Așadar, Vindem-Ieftin.ro înseamnă produse de calitate cu adaos mic.

 Avantajele achiziției de materiale de construcții prin Vindem-ieftin.ro?

  • Cumperi totul dintr-un singur loc și astfel poți câștiga timp și economisi bani;
  • Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri;
  • Compari ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori, așa te asiguri că obții cele mai bune prețuri;
  • Beneficiezi de consiliere gratuită dacă ai nevoie de informații despre produse. Având consultant dedicat, câștigi timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine;
  • Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la tine în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori – ceea ce se reflectă atât în calitatea produselor, cât și în prețul final (costurile de manipulare, depozitare și transport fiind, altminteri, incluse în adaosul comercial aferent produsului).
  • Riscul la achiziție este zero – ne asumăm responsabilitatea și facem totul pentru ca, în final, clienții noștri să beneficieze de o livrare perfectă și rapidă. Garanția și siguranța livrării mărfii o reprezintă recenziile video de pe site.
  • Vindem exact ce dorește clientul, nu primește o altă marfă mai slabă calitativ sau produse care sunt pe stoc și trebuie rulate.

Viziunea noastră

Vrem ca în următorii 10 ani să deschidem 100 de Depozite Virtuale în România și 50 în Europa.

Vrem ca în următorii 20 de ani să avem active 200 de Depozite Virtuale îRomânia200 în Europa și 100 în alte țări, livrând rapid din fabrica direct la client.

Viziunea noastră pe 30 de ani este să livrăm materiale de construcții oriunde în lume și vom fi primii care vor face asta prin 2000 de Depozite Virtuale. Vom deservi peste 1.000.000 de clienți anual și vom livra rapid de la fabrică direct la client, eliberând șoselele de traficul greu.