Tabla interactiva – Utilizare si beneficii pentru profesionisti si companii

Utilizata in mod obisnuit in educatie, profesionistii din educatie nu sunt singurii care beneficiaza de avantajul unei table grafice. Intr-adevar, o tabla grafica isi are locul in afaceri, oferind un sistem versatil si practic. Ajuta la promovarea interactivitatii in contextul prezentarilor sau pentru instruirea angajatilor. Este, de asemenea, un instrument care a devenit esential in educatia continua, cu un castig in productivitate ca rezultat.

Ce este o tabla interactiva?

Tabla interactiva este, pur si simplu, o tabla pe care este proiectat ecranul unui videoproiector sau al unui computer. Foarte simplu de montat, aduce un plus de modernitate cu posibilitatea de a lucra pe un format mare.

Modelele anterioare trebuiau controlate cu mouse-ul computerului. Dar acum, aceasta perioada s-a incheiat pentru ca cele mai recente inovatii tehnologice fac posibila actionarea prin atingere. Este un instrument digital deosebit de versatil care le permite angajatilor sa deseneze deasupra proiectiei. Folosind un stilou traditional, tabla interactiva transforma o sala de sedinte intr-o prezentare dinamica. In plus, conexiunea cu computerul de lucru permite accesul la toate datele si fisierele.

Diferite tabele interactive in functie de utilizari

In afaceri, este posibil sa se organizeze o videoconferinta in aceeasi sala. In acest caz, este de preferat sa alegi o tabla interactiva fixa. Aceasta este pozitionata intr-un loc anume, este in general de dimensiuni impunatoare cu minim 200 cm diagonala sau 78 inch. Este un obiect substantial pe perete, dar ai si certitudinea de a avea tot spatiul disponibil pentru a adnota la inalta definitie profitand de tehnologiile interactive.

Pe de alta parte, daca trebuie sa iti schimbi regulat camerele intr-o companie sau sa muti tabla interactiva pentru un seminar, exista modele mobile. Mai manevrabile si mai usoare, sunt de dimensiuni mai modeste pentru a facilita transportul si au roti. Pentru a imbunatati colaborarea cu angajatii tai, videoconferinta este un mijloc excelent.

Prin urmare, tabla interactiva iti ofera o noua posibilitate de a colabora in lucrul la distanta. Datorita ecranului sau tactil, vei putea anima o prezentare de la distanta cu cea mai mare usurinta. In plus, aceasta interactivitate este cea care va imbunatati schimbul. Informatiile sunt transmise in timp real, garantandu-ti economii de timp real.

Citeste si: Predare si invatare interactive

Deoarece organizarea de intalniri extrem de productive este astfel posibila de la distanta, nu mai trebuie sa calatoresti la fel de des. Impactul se va resimti direct asupra reducerii costurilor logistice.

Tabla interactiva iti ofera o noua posibilitate de a colabora in lucrul la distanta. in timp real, garantandu-va economii de timp real. Deoarece organizarea de intalniri extrem de productive este astfel posibila de la distanta, nu mai trebuie sa calatoresti la fel de des. Impactul se va resimti direct asupra reducerii costurilor logistice.

Acum faci loc prezentarilor dinamice si intalnirilor interactive

Unii angajati se pot simti frustrati in timpul unei intalniri. Intr-adevar, imposibilitatea de a interactiona este adesea un obstacol in calea comunicarii. In acest sens, tabla interactiva isi capata din nou sensul deplin, ocolind aceasta problema. In timpul unei intalniri, aceasta se transforma intr-un adevarat instrument educational care permite fiecarui participant sa-si spuna viziunea.