Transforma-ti momentul zilnic de placere intr-o adevarata cafea Premium

De la prima inghititura dimineata pana la ceasca relaxanta dupa-amiaza, cafeaua este o parte integranta a vietii noastre. Unde se duc momentele de fericire, entuziasm si palpitatii? Cum poate cafeaua sa fie din nou mai mult decat un aliment zilnic? Cum ii redam natura sa profunda, ademenitoare?

Raspunsul este ascuns in fiecare boaba de cafea de la cafea-premium.ro, rafinata prin prajirea traditionala si deosebit de blanda in tambur. Secretul acestui tratament special a fost pastrat de zeci de ani si rafinat pana in zilele noastre. Arunca o privire peste marginea cestii si lasa-te sedus de sufletul nobil al specialitatilor de cafea premium.  

Espresso, crema, amore si aroma – cafea italiana care atinge simturile

Nascute in Toscana, creatiile de cafea italiana sunt savurate si apreciate in intreaga lume. Excelenta si atentia la detalii care erau deja folosite intr-o mica fabrica de prajire a cafelei din Livorno in 1946 s-au pastrat: procesul de prajire bland, traditional de cafea, dezvaluie arome complexe prajite in tambur cu caldura sa uniforma.

Acesta este modul in care fiecare boaba de cafea capata gustul inconfundabil de „prajire lenta” in amestecuri rafinate pentru caffe crema, espresso, latte macchiato si multe alte preparate. Cafeaua Premium are un parfum care trezeste o panorama de gust intens si visuri profunde. In ce vis te va duce urmatoarea ceasca de cafea?

Cea mai buna cafea din cele mai bune zone de cultivare – pentru a te bucura de cafea in orice scenariu

Cafeaua Premium este mandria unei afaceri care nu numai ca combina traditia bogata, ci si cele mai inalte standarde de calitate sub acelasi acoperis. In magazinul online cafea-premium.ro vei gasi soiuri de cafea Arabica si Robusta selectate din principalele zone de cultivare din lume, cunoscute pentru calitatea lor excelenta.

Citeste si: Cui ii poti face cadou o cafea premium?

Cafeaua din America Centrala si de Sud, Africa si Asia isi gaseste drumul prin proceduri de control riguroase si prin laboratorul de calitate pana cand standardele inalte sunt garantate. Promisiunea cafea-premium.ro este „perfectiune pana la cel mai mic detaliu”.

Cafeaua preparata la espressoare si aparate complet automate devine cafeneaua preferata in birou si in camera de zi. Specialitatile de cafea reprezinta o mare placere in fiecare ceasca si in fiecare scenariu.

Specialitati originale de cafea italiana pentru momentul tau personal de placere

Decenii de traditie si diversitate aduc, de asemenea, o gama larga de specialitati de cafea diferite pentru gusturi diferite. Poti cumpara cafeaua premium prajita ca bob intreg sau macinata, capsule de cafea pentru aparatul Nespresso sau Dolce Gusto.

La cafea-premium.ro vei gasi cea mai variata gama de cafea traditionala si specialitati de cafea  in capsule compatibile. Sunt disponibile si cafele organice pentru iubitorii stilului de viata sanatos. Pe langa specialitatile de cafea, vei gasi si oferte speciale.

In perioada sarbatorilor de iarna cafeaua premiul este cea mai potrivita pentru a fi facuta cadou. In munca de zi cu zi, cafeaua este folosita in multe feluri. In facilitatile sociale si in industria hoteliera, este o bautura clasica de dimineata sau de pauza, adesea o specialitate pentru ocazii placute. Nu in ultimul rand, cafeaua este un excelent generator de venituri, cu o marja de profit mare.