Unde gasesti stivuitoare electrice la preturi corecte?

Piata globala a stivuitoarelor electrice se extinde, o gama de modele fiind dezvoltata pentru a satisface nevoile specifice ale industriei.

Aceasta este o veste buna, deoarece devine mai usor sa gasesti un stivuitor electric care sa se potriveasca perfect nevoilor tale. Cu toate acestea, poate face si deciziile de cumparare mult mai complexe si dificile pentru tine.

Este important sa determini ce tip de stivuitor electric ai nevoie deoarece exista o varietate de factori care ti-ar putea afecta decizia, inclusiv:

  • Bugetul tau
  • Mediul in care vei folosi stivuitorul
  • Cantitatea de utilizare
  • Impact asupra mediului

De ce ar trebui sa achizitionezi un stivuitor electric?

Nu doar tehnologia avanseaza ci si lumea din jurul ei, iar acest lucru nu este diferit pentru industriile care se bazeaza pe ridicarea greutatii. Depozitele si santierele considerau candva stivuitoarele electrice doar o alternativa ineficienta la cele alimentate de motoare cu ardere interna. Dar, acum ca tehnologia folosita pentru a alimenta stivuitoarele electrice a avansat, aceasta devine o solutie mult mai atractiva pentru toate tipurile de afaceri pentru nevoile lor de manipulare a materialelor.

Daca firma ta este in expansiune si primesti mai multe comenzi in fiecare zi inseamna ca va trebui sa investesti in mai multe echipamente de manipulare a materialelor. Exista multe tipuri diferite de echipamente din care sa alegi. Asadar, inainte de a achizitiona stivuitoare electrice, asigura-te ca le vei alege pe cele potrivite afacerii tale.

Inspecteaza-ti depozitul

Primul pas in achizitionarea unui stivuitor electric este adaptarea echipamentului la nevoile in schimbare ale depozitului tau. Extinderea este adesea o optiune, dar ai nevoie de echipamente industriale care sa corespunda sarcinii. Trebuie sa cauti stivuitoare electrice potrivite. Este indicat sa iei in considerare spatiul de care dispui, astfel incat sa te asiguri ca stivuitorul va incapea in locatie, ca va ajunge in locurile greu accesibile. Nu uita de latimea culoarului.

Exista stivuitoare electrice in mai multe dimensiuni si este extrem de important sa te asiguri ca are suficient spatiu pentru a functiona. Asigura-te ca ai o buna intelegere a calculului latimii minime a culoarului pentru stivuitoare electrice pentru a optimiza spatiul din depozit.

Cunoaste-ti produsul

Este crucial sa te asiguri ca alegi un stivuitor electric cu suficienta capacitate si caracteristici pentru a-ti manipula produsele.

Avantajele stivuitoarelor electrice

Stivuitoarele electrice devin rapid favorite pentru companii in ultimii ani. O serie de motive au condus la acest lucru, de la costuri de mediu la costuri de functionare mai mici, exista mai multe motive pentru care utilizarea de stivuitoare electrice ar putea fi alegerea potrivita pentru afacerea ta.

  • Usor de condus – Un stivuitor electric se opereaza foarte usor, folosind un volan si un accelerator, odata cu introducerea conducerii automate, experienta generala a fost imbunatatita pentru soferi. Nu numai ca siguranta la fata locului a fost imbunatatita, dar si accidentele au fost reduse, iar operatorii se pot concentra acum pe condus, deoarece nu mai exista pedale de ambreiaj.
  • Mai putina intretinere – Mai putine componente mecanice plus mai putina intretinere necesara egal mai multi bani economisiti. Stivuitoarele electrice nu necesita reumplere cu lichid, cum ar fi uleiul de motor si lichidele de racire. Astfel, un stivuitor electric este mai putin probabil sa se defecteze, spre deosebire de omologii sai.
  • Reducerea poluarii fonice – Un mediu mai silentios permite o mai buna comunicare intre operatori. S-a dovedit ca acest lucru reduce riscul de ranire. Potrivit cercetarilor, s-a descoperit ca zgomotul de la motoarele traditionale poate provoca dureri de cap, stres si oboseala – acestea sunt doar efectele pe termen scurt.
  • Zero emisii de carbon – Cand vine vorba de viitorul planetei noastre, cu totii trebuie sa incercam sa facem ceva pentru a o conserva. Nu numai ca un stivuitor electric ajuta la reducerea emisiilor de carbon, dar ajuta si la reducerea expunerii tuturor angajatilor la vapori toxici intr-un mediu de lucru.
  • Utilizare in interior si in exterior – Stivuitoarele electrice nu emit emisii de carbon, ceea ce ajuta la utilizarea in interior. Totusi, se pot folosi stivuitoare electrice si in exterior. Tehnologia a fost dezvoltata pentru a le ajuta sa se adapteze la operarea in aer liber mult mai bine decat in ​​trecut.

Avand in vedere atat de multe avantaje oferite de stivuitoare electrice, este clar de ce aceste echipamente cresc in popularitate in industria de manipulare a materialelor. Atata timp cat nevoile afacerii tale se potrivesc abilitatilor si punctelor forte ale stivuitoarelor, acestea pot fi extrem de benefice pentru compania ta.

Alegerea corecta

Cand vine vorba de cumpararea unui stivuitor electric, trebuie sa il alegi pe cel care se potriveste cerintelor tale. Echipa Tta.ro te va ajuta sa alegi un stivuitor electric care nu este doar eficient, ci si potrivit nevoilor tale. Sunt dedicati sa iti ofere cele mai bune servicii si preturi, astfel incat sa fii sigur ca ai facut alegerea corecta.