Unelte de calitate superioară cu Toolsboxservices.ro: Stand hidraulic pentru redresat caroserii de 10 Tone

În domeniul service-urilor auto, eficiența și precizia sunt esențiale. Cu Standul hidraulic pentru redresat caroserii de 10 Tone oferit de ToolsBoxServices.ro, puteți atinge ambele obiective fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Acest stand robust este destinat redresării caroseriilor auto afectate de accidente rutiere. Cu o forță de tracțiune de 10 tone și un suport cu bară transversală care se fixează pe pragurile caroseriei, acesta poate efectua forța către exterior, asigurând un proces de redresare eficient.

Flexibilitatea este un alt punct forte al standului. Acesta poate fi montat atât în partea din față și spate a caroseriei, cât și pe lateral, oferindu-vă posibilitatea de a adapta procesul de redresare în funcție de nevoile specifice ale vehiculului. Bratul de tracțiune se inclină la 100 de grade stânga sau dreapta, facilitând redresarea caroseriei în poziția dorită.

Standul este acționat cu ajutorul unei pompe manuale hidraulice de 10 tone, ceea ce asigură un control precis și o utilizare ușoară. Confectionat din oțel de înaltă calitate, acest stand reprezintă o investiție pe termen lung pentru service-ul dvs. auto.

Livrarea se face într-o cutie de lemn cu dimensiunile de 3040x400x330 mm, iar greutatea totală a pachetului este de 204 kg.

Îmbunătățiți eficiența atelierului dvs. cu Standul hidraulic pentru redresat caroserii de 10 Tone. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați între orele 9 și 20 la numerele de telefon 0732904952 sau 0730711884 sau la adresa de email comenzi@toolsboxservices.ro. Toolsboxservices.ro – calitate, eficiență și inovație în domeniul auto.