Ușa termopan – iată cum o alegi corect!

Ușa este un element esențial al casei tale. Indiferent de câte intrări are locuința ta, ușa trebuie în primul rând, să te protejeze de oricine ar dori să între fără permisiune în casa ta, deci să fie dotată cu elemente de siguranță. Pe lângă rolul de protecție, ușa trebuie să fie fabricată din materiale durabile, de calitate, care asigură o durată lungă de viață. Mai mult, ușa reprezintă o parte importantă a peretelui pe care se află, iar prin natura funcției sale poate duce la pierderi de căldură, astfel că este important să alegi o ușă care are bune proprietăți de izolare. Un bonus, ar fi ca ușa casei să nu necesite îngrijire specială și să fie ușor de întreținut.

Pe lângă funcționalitățile de bază ale unei uși, mai trebuie să ții cont de materialul din care este fabricată, de design și de culoare. Aceste trei caracteristici sunt importante deoarece ele trebuie să fie în armonie cu întregul stil al locuinței. 

Ușa termopan este una dintre cele mai răspândite soluții la care apelează cei care construiesc sau renovează. Tâmplăria din PVC este un produs durabil, care are un grad ridicat de protecție la factorii de mediu și poate fi produs într-o multitudine de variante care satisfac până și cele mai exigente gusturi. 

Ușa de termopan marca HELIOS este proiectat astfel încât să respectele cele mai înainte standarde de calitate și este gândită ca un obiect funcțional, care îndeplinește rolurile fundamentale în cadrul casei tale. 

Pentru că fiecare casă se deosebește prin stilul propriu, ușa termopan de la HELIOS poate fi personalizată în funcție de dimensiuni, cromatică și accesorii. În funcție de culori, ușa termopan poate fi albă, în culori mate, metalice sau bicolore ori chiar în texturi de lemn. Din nou ai posibilitatea de a alege când vine vorba de sticlă: antiefracție, securizată sau dintr-o varietate de sticle mate și decorative. La capitolul accesorii, ușa termopan HELIOS poate fi înzestrată cu feronerie cu forme și culori variate, mânere și balamale la culoare, balamale ascunse sau manere frezate in panel.

Fiindcă am amintit de pierderile de căldură, este important de adus în vedere faptul că produsele acestea sunt special concepute pentru a te ajuta să construiești eficient din punct de vedere energetic. Gama de uși termopan conține produse care au un coeficient de transfer termic sub un watt pe metru pătrat Kelvin – W/(m2K) – standardul acceptat în domeniul construcțiilor pentru construcțiile eficiente din punct de vedere energetic. 

Atunci când cauți o ușa de termopan durabilă și eficientă, HELIOS este soluția sigură. 

Vizitează aici showroomul virtual pentru a-ți răspunde la orice întrebări despre ușile de termopan marca HELIOS sau contactează un reprezentant prin intermediul formularului de contact de pe site. 

sursa foto: Ferestrehelios.ro