Verdi – case de vânzare la doar 15 km distanță de Sibiu

În ultimii ani ne-am bucurat să constatăm o creștere considerabilă în dreptul clienților care își caută o casa de vanzare in Sibiu. Contextul pandemic, nevoia tot mai mare a oamenilor de spațiu și de libertate , dar și goana după liniște și aer curat, tot acest mix a modificat nevoia clienților. Aceștia au preferat să se mute din apartamentul cu 2 camere din centrul orașului, înconjurat de betoane, într-o casă mai spațioasă, cu teren mare, mai aproape de natură.

Ansamblul rezidential Verdi a luat naștere și din acest considerent. Compania imobiliară New Concept Living construiește case individuale la doar câțiva kilometri distanță de Sibiu, într-o zonă rezidențială de case, cu acces facil. Casele se construiesc în Talmaciu și reprezintă o oportunitate de a locui la casă, de a te bucura de un teren mare, toate la un buget mai redus.

Casele din Verdi sunt individuale și au suprafață utila de 119 mp utili, cu teren de 470 mp. Locuințele au 4 camere, bucătărie separată, 3 bai și spatii de depozitare. Clienții se vor bucura încălzire în pardoseală pe ambele niveluri. Casele sunt compartimentate practic, iar unul dintre dormitoare are baie proprie.

Aceste case de vanzare din ansamblul Verdi se predau la stadiul de gri la interior. Cât despre exterior, clienții pot alege fie finisaje standard, fie finisaje premium. Finisajele exterioare premium cuprind zidărie exterioară (la parter) îmbrăcată în lambriu, pergolă (construcție solidă de lemn) executat în fața casei, lateralul casei și spatele casei, gard la stradă executat din gabioane, stâlpi de beton îmbracați în piatra, sistem de irigați spatii verzi automatizat, gradină amenajată cu gazon și pomi ornamentali.