Vrei o caroserie stralucitoare? Iata de ce masina ta are nevoie de un polish

Orice sofer trebuie sa se asigure ca masina sa este in stare perfecta de functionare, dar si ca arate ca noua, desi nu este un automobil de fabricatie noua. Astfel, cu cat masina este mai frumoasa si mai ingrijita, cu atat posesorul va fi mai mandru de investitia sa.

De aceea, daca ai o masina noua sau una de fabricatie mai veche, este important sa acorzi atentie si caroseriei, care isi poate pierde din stralucire din cauza reziduurilor sau a trecerii timpului. In acest sens, cea mai buna solutie este polish auto.

Cand este necesara operatiunea de polish auto?

Multe dintre masini, din cauza mizeriei sau a razelor UV, isi pierd din stralucire, caroseria se matuieste, iar micile zgarieturi ajung sa se transforme in rugina. Prin urmare, daca vrei ca masina ta sa para ca noua, cu o vopsea ca proaspat aplicata, o buna solutie ar fi sa apelezi la un polish auto.

Ce probleme poate “rezolva” un polish auto?

Defectiunile de caroserie fac ca orice autovehicul sa isi piarda din stralucire, iar printre cele mai comune defectiuni pe care o masina le poate avea se numara:

  • Defectiuni ale vopselei – mai ales in cazul masinilor vechi, vopseaua poate prezenta diverse defectiuni cauzate de imbatranire sau de vreme. Cu ajutorul unui polish aplicat in mod corect, toate acestea sunt remediate rapid;
  • Zgarieturi – acestea sunt prezente pe orice masina, fiind mai fine sau mai evidente. In functie de adancimea lor, polish-ul le poate “rezolva”;
  • Reducerea frecventei vizitelor la spalatoria auto – polish-ul, urmat de ceruirea caroseriei, te va ajuta sa previi murdaria masinii, deci nu vei mai fi nevoit sa mergi atat de des la o spalatorie auto;
  • Vei prelungi durata de timp in care masina ta va arata ca noua – lustruirea ii reda stralucirea masinii, deci te vei bucura de un automobil ca va arata ca nou vreme indelungata.

Ce materiale sunt imperios necesare in realizarea polish-ului?

Polish-ul auto poate fi realizat atat acasa, cat si la spalatoriile auto. Acesta se realizeaza manual sau cu ajutorul unei masini electrice, insa este recomandat sa optezi pentru ajutor profesional, astfel incat masina sa nu sufere accidentari sau deteriorari.

Intotdeauna este recomandat sa optezi pentru produse de calitate, asa cum este si Mezerna, care pune accentul pe calitate, inainte de toate. Prin urmare, folosirea unei solutii potrivite de polish  – pasta, burete sau solutie, te va ajuta sa te bucuri de aspectul estetic al unei masinii ca noi pentru mai mult timp.