Vrei sa iti delimitezi terenul recent achizitionat? Iata de ce ar trebui sa investesti intr-un gard metalic!

Un vis care este foarte popular printre romani este acela de a-si construi propria locuinta, asa cum isi doresc ei. Un prim pas pentru ca visul sa inceapa sa capete contur este achizitionarea terenului pe care va avea loc construirea casei de vis.

Odata gasit si cumparat terenul, acesta trebuie delimitat, pentru a putea demara proiectul de constructie. De aceea, initial, se prefera un gard din plasa zincata, cu ajutorul caruia sa se poata stabili cu exactitate hotarele terenului si amplasarea viitoarei constructii.

Totusi, un astfel de gard este provizoriu, fiind folosit numai pe perioada constructiei casei. Ulterior, proprietarii trebuie sa isi aleaga un model de gard cu care sa isi imprejmuiasca proprietatea, un gard care sa le ofere intimitate si protectie.

Ce fel de gard poate fi ales pentru curtea casei si de ce?

Exista posibilitatea de a se alege dintre foarte multe tipuri de garduri, de la cel traditional, din lemn, la garduri din caramida sau beton ori garduri metalice. Chiar si gardurile metalice sunt de mai multe tipuri, in functie de materialul folosit si de modul de instalare.

In general, pentru gardurile metalice este necesara o fundatie, peste care va fi montat, unul cate unul, panou gard metalic. In functie de preferinte, fundatia poate fi joasa sau inalta, astfel ca panoul de gard va trebui realizat pe comanda, in functie de dimensiunile necesare.

Unul dintre cele mai populare tipuri de garduri metalice este cel din aluminiu, care este vopsit in camp electrostatic, ceea ce ii ofera o rezistenta ridicata. De asemenea, are un aspect modern, ceea ce il face foarte potrivit pentru locuintele construite in acest stil arhitectural. Astfel se va completa designul ales pentru casa mult visata.

In plus, gardul metalic are numeroase avantaje, de la o greutate mica si montaj usor, la o rezistenta ridicata la intemperii si o varietate mare de modele, fara a presupune insa o intretinere prea complexa sau frecventa.

Toate acestea par sa conduca spre ideea ca gardul metalic este una dintre cele mai potrivite solutii pentru imprejmuirea gospodariei, o solutie moderna si eleganta.