Cele Mai Obisnuite 4 Probleme Ale Laptopului Si Cum Sa Le Depanezi

Articolul de fata iti prezinta patru defectiuni obisnuite ale laptopului si modul lor de depanare. Aceste defectiuni cuprind defectarea luminii afisajului, afisarea unei imagini distorsionate pe display, tastatura cu defecte si aparitia unor sunete bip repetitive la pornire.

Nimic nu este mai dezamagitor decat un laptop care nu functioneaza corect. Investesti bani in el si te bazezi pe acesta pentru munca sau uz personal. Astfel ca este un adevarat inconvenient atunci cand ai probleme cu reparatia laptopului. Unele probleme hardware sunt destul de frecvente pe laptopuri si este posibil sa poti repara problema si sa gasesti o solutie rapida. Continua sa citesti pentru a afla mai multe despre cele mai frecvente patru probleme de reparare a laptopurilor si despre cum sa le solutionezi.

Atașament:
reparatii-laptop.jpg

Solutii simple la problemele obisnuite ale laptopurilor

1. Lumina afisajului se defecteaza

Ecranele de slaba calitate sau luminile deficitare ale display-ului te determina sa iti obosesti ochii pe masura ce incerci sa vizualizezi afisajul calculatorului portabil. Cand laptopul functioneaza, cel mai probabil intampini un defect la invertorul de display sau un defect la lampa de iluminare de fundal a acestuia. Incearca sa inlocuiesti aceste dispozitive interne pentru a rezolva aceasta problema.

Daca doresti inlocuirea display-ului de la laptopul tau poti contacta echipa Proreparatii. Specialistii nostri sunt gata sa iti ofere servicii profesionale de reparatii laptop sector 2. De asemenea, ne deplasam la client la domiciliu in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov.

2. Imaginea distorsionata sau ciudata de pe display

Exista probabilitatea sa vezi ca imaginea de pe display este deformata sau ciudata intr-un anumit mod. Chiar daca imaginea pare distorsionata sau nu sunt active toate culorile, devine greu sa realizezi sarcini pe laptopul tau. Incearca sa atasezi laptopulului un monitor extern. Cand imaginea da impresia ca este ciudata, adaptorul grafic este defect. Atunci cand defectiunea se rezuma la display, este posibil sa ai o defectiune cu placa de baza, cablul video sau display-ul.

3. Tastele de la tastatura nu functioneaza corect

Ai tastat uneori numai pentru a observa ca lipsesc mai multe litere sau ca tastele de la tastatura introduc caractere diferite de ceea ce tastezi? Lipirea tastelor ar putea fi defectul, astfel ca este nevoie sa incerci sa inlaturi capacele tastelor si sa cureti cu atentie sub ele. Cand aceasta operatie nu solutioneaza defectul, trebuie sa inlocuiesti tastatura.

4. Sunete bip repetitive la pornirea laptopului

Cand pornesti laptopul, astepti sunetele obisnuite de pornire. Atunci cand auzi zgomote repetitive si vezi un ecran gol, incearca sa apesi tastatura. Cateodata, o tasta blocata poate determina probleme la pornire, insa in mod normal se poate rezolva simplu.

Cum sa remediezi problemele

Daca remediezi defectele obisnuite de reparare ale laptopului si ramai in continuare fara o solutie, este timpul sa apelezi la specialisti. Proreparatii este resursa ta de incredere pentru repararea calculatoarelor portabile. Specialistii certificati de la Proreparatii iti pot oferi reparatii laptopreparatii calculatoare desktop si mentenanta calculatoare pentru a rezolva orice probleme dificile ale laptopului pe care le poti avea. Serviciile de mentenanta pentru retelele de calculatoare ale companiilor din Bucuresti si Ilfov le oferim pe baza de abonament lunar.

Cel mai relevant dintre toate, ne deplasam la domiciliul clientului. Daca te afli in sau in apropiere de Bucuresti, poti obtine servicii in aceeasi zi pentru dispozitivul tau. Un tehnician cu experienta va veni la tine pentru a rezolva problemele laptopului tau rapid si eficient. Contactati echipa Proreparatii astazi pentru un diagnostic cu 50% reducere si o consultanta gratuita.