Tu știi cum să găsești cele mai bune oferte pe un marketplace?

Fenomenul cumpărăturilor online a dat naștere unor platforme pe care oamenii le pot folosi pentru a cumpăra aproape orice. Acestea sunt marketplace-urile. Ele sunt printre cele mai folosite platforme de către cumpărători. Cu toate acestea, într-o lume în care există atât de multe astfel de platforme cu și mai multe opțiuni, uneori poate fi dificil să găsești cele mai bune produse / oferte și să iei o decizie asupra obiectelor pe care vrei să le achiziționezi. Tocmai de aceea vine în calea ta acest articol care are scopul de a face unele recomandări.

5 sfaturi pentru a găsi cele mai bune oferte pe un marketplace

·         Folosește-te de filtrele de căutare. Fiecare marketplace are un astfel de filtru de căutare. Ele includ dimensiunea, culoarea, stilul, intervalul de preț și multe altele în funcție de marketplace-ul pe care ești. Astfel economisești timp printre căutări, deoarece nu vei vedea articolele care nu te interesează direct și vei găsi produsul perfect (dacă acel produs este disponibil pe platformă).

·         Abonează-te la alertele de preț. Unele marketplace-uri au opțiunea de a te lăsa să creezi o alertă de preț. Ce înseamnă acest lucru? Atunci când produsul căutat – și mai mult, mărimea sau culoarea dorită – apare în stoc, vei fi anunțat pe adresa de email. Unele alerte de preț te anunță și dacă produsul pe care tu ți-l dorești foarte mult a intrat la reducere. Astfel nu mai trebuie să pierzi timp căutând oferte și produse la prețurile pe care ești dispus să le plătești.

·         NU rata evenimentele de vânzări. Prin evenimente de vânzări facem referire la campanii de reduceri de genul Black Friday. Urmărește perioada de Black Friday pe marketplace-ul unde ai văzut ceea ce dorești să achiziționezi și intră direct pe site. În această perioadă a anului sunt cele mai bune oferte la o gamă largă de produse și cu siguranță vei găsi produsul așteptat.

·         Compară prețurile. Întotdeauna este cea mai bună idee. Același produs se comercializează pe mai multe platforme de tip marketplace. Pentru a te asigura că faci cea mai bună afacere și îl achiziționezi pe cel care are cel mai bun preț, compară întotdeauna prețurile între diferitele marketplace-uri. La acest pas, poți să descoperi marketplace-ul Infinity pentru a fi la curent cu noutățile din timpul anului și cele mai avantajoase oferte.

·         Urmărește frecvent vânzătorii autorizați și preferați pe marketplace-uri. În felul acesta ajungi să fii mai repede la curent cu cele mai bune oferte pe care aceștia le au.

În concluzie, marketplace-urile au devenit foarte cunoscute și căutate în ultimii ani pentru că aici este o adevărată piață online – dacă folosim traducerea în limba română – unde poți găsi aproape orice. Singurul aspect este că pe multe dintre ele se vinde același produs, așadar te sfătuim să ții cont de recomandările de mai sus pentru a te asigura că vei face achiziții la cele mai bune prețuri. Felul revoluționar în care am ajuns să facem cumpărăturile poate fi, sau nu, o experiență plăcută. Ține de fiecare dintre noi să contribuim la asta.  

Sursa foto: freepik.com