Apă purificată pentru industrii variate: Kogaion COM, parte a RAP Group

Imaginează-ți o lume în care fiecare picătură de apă pe care o consumi sau o utilizezi în industria farmaceutică și biotehnologică este pură și de cea mai înaltă calitate. Acesta este visul pe care Kogaion COM SRL îl transformă în realitate încă din 2004. Cu o experiență vastă în dezvoltarea de servicii de instalații de apă purificată pentru diferite industrii, în special farma, compania Kogaion se află în fruntea inovației și tehnologiei de vârf în România pe palierul soluțiilor și tehnologiilor de apă purificată.

Servicii personalizate de calitate superioară în domeniul apei purificate

Kogaion COM SRL oferă o gamă largă de servicii 100% personalizate pentru instalații de apă purificată. Indiferent de nevoile și cerințele clienților, echipa este pregătită să dezvolteproiecte inter-industriale de cea mai bună calitate. De-a lungul anilor, am câștigat încrederea clienților noștri prin oferirea de soluții complete și inovatoare, adaptate nevoilor lor specifice.

Unul dintre aspectele cheie ale serviciilor Kogaion Com este faptul că oferă servicii personalizate și service pentru produsele sale, instalații pentru apă purificată.  Oferă servicii post-implementare complete și de calitate superioară, inclusiv depanaj, consumabile pentru echipamente și piese de schimb. Se angajează să ofere clienților suportul necesar pe tot parcursul colaborării.

Standarde europene și documentație exhaustivă

La Kogaion COM SRL,  echipa respectă cele mai înalte standarde europene în domeniul apelor purificate. Documentația de validare a tuturor proiectelor  este exhaustivă și se aliniază la standardele enunțate și aplicate în Uniunea Europeană. Specialiștii Kogaion se asigură că toate echipamentele și produsele respectă normele cGMP și EP/USP pentru apa purificată PW și WFI.

Soluții inovatoare și tehnologii de ultimă generație

Echipa de ingineri a Kogaion COM este dedicată dezvoltării de soluții inovatoare pentru apă pură și ultra pură în diverse industrii. Cu o experiență profesională extrem de solidă, inginerii își pun în aplicare cunoștințele și expertiza pentru a dezvolta soluții complete și eficiente. Toate procesele  de producție și operaționale sunt dirijate sub semnul tehnologiei de top, oferind astfel produse și soluții ce depășesc așteptările clienților companiei.

Produse și aplicații variate în domeniul apei purificate dezvoltate din experiența de 20 de ani

Kogaion COM SRL este un OEM din România care se specializează în proiectarea și construirea de sisteme complexe de producere, stocare și distribuție a apei purificate pentru industria farmaceutică (PW & cold WFI), cosmetică, chimică, microelectronică și producția de hidrogen. Avem experiență în dezvoltarea de sisteme controlate prin microprocesor, utilizând programe soft proprii, originale și conforme normelor CFR21 part 11. Fiecare sistem proiectat și realizat de noi respectă toate normele cGMP și EP/USP pentru apa purificată PW și WFI.

Două decenii de experiență. Acum expertiză extinsă ca parte din RAP Grup

Două decenii de progres în sectorul purificării apei marchează parcursul Kogaion COM, acum consolidat prin apartenența la RAP Grup. Această evoluție nu numai că subliniază un istoric impresionant, dar și deschide noi orizonturi în cadrul colaborării cu RAP Tronic Process Engineering. Rezultatul? O capacitate extinsă de a răspunde nevoilor complexe ale clienților prin soluții inovatoare și personalizate. Integrarea în acest conglomerat aduce cu sine o sumă de avantaje: acces la resurse ample, expertiză de specialitate și o rețea variată de specialiști. Aceste elemente combină elemente pentru a oferi servicii de purificare a apei la un nivel superior, adaptate cerințelor specifice ale fiecărui client, ale fiecărui proiect.

Experiența dobândită în aceste două decenii nu reprezintă doar un capitol încheiat, ci și un fundament pentru viitor, cu un focus clar pe satisfacerea cerințelor clienților. În calitate de membru al RAP Grup, Kogaion COM își reînnoiește promisiunea de a fi un partener de încredere în industria purificării apei, angajându-se să ofere soluții de excepție, personalizate. Având o bază solidă în procesele de purificare, stocare și distribuție a apei pentru sectoare critice – farmaceutic, alimentar și cosmetic – Kogaion COM este mai pregătită ca oricând să aducă un plus de valoare clienților săi. Această integrare în grupul RAP, alături de angajamentul pentru soluții integrate, poziționează compania în avangarda industriei, pregătită să navigheze provocările viitoare și să continue să ofere apă de cea mai înaltă puritate pentru o gamă largă de industrii.

Clienții confirmă expertiza. Testimoniale de la clienți Kogaion COM

La Kogaion COM SRL, satisfacția clienților este o  prioritate. Iată câteva testimoniale de la clienții  mulțumiți:

Compania Kogaion ne-a livrat și instalat în 2007 un sistem de producere, stocare și distribuție apă purificată care, la vremea respectivă, s-a dovedit a fi unul din cele mai moderne de pe piața românească. Acest sistem funcționează și azi, în parametrii descriși de GMP și EP. Compania Kogaion s-a dovedit că e un partener de încredere, serios și profesionist, nu numai în perioada implementării proiectului, dar și după aceea, când am avut nevoie de pregătirea personalului pentru exploatarea sistemului de apă purificată.” – Theodor Prodan, Labormed

„Colaborarea mea cu firma Kogaion COM SRL a început în 2018 și continuă frumos și acum. Lucrarea realizată sistemul de producere, stocare și distribuție coldWFI este la standarde de excelență, iar omul Mihai Maxim, coordonatorul proiectului, s-a dovedit a fi un partener de mare calitate umană și profesională. Standardele la care a ridicat sistemul de producere, stocare și distribuție a apei coldWFI este în respect cu normele cGMP, EP X și CFR21 part 11, iar unul din atuurile colaborării cu Kogaion este felul în care se respectă garanția și post-garanția lucrării. Totul este extrem de prompt și aș alege din nou, cu siguranță, această colaborare!” – Ioana Marinescu, Plush Bio

Kogaion COM SRL este furnizor de top în soluții inovatoare pentru apă purificată în industria Pharma & Biotech. Cu servicii personalizate de înaltă calitate, standarde europene și soluții inovatoare, echipa este pregătită să satisfacă  cerințele cele mai exigente ale clienților săi.

Sursa foto: Kogaion.com.ro