Dezvoltă-ți afacerea într-un mod economic și ecologic – Beneficiile vehiculelor electrice

Mașinile electrice au devenit populare în anii recenți, odată cu dezvoltarea tehnologiei și cu dorința marilor producători auto de a trece spre neutralitate climatică prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Aceste noi tipuri de automobile pot avea autonomii de până la 500 de kilometri, fiind perfecte atât pentru afaceri, cât și pentru uz personal, cum ar fi o familie de 3-4 persoane. 

Iată câteva tipuri de afaceri pentru care se pretează astfel de mașini

  1. Ridesharing

Dacă dorești să deschizi o afacere destinată transportului de persoane sau deja deții una, oferă o șansă mașinilor electrice în schimbul celor convenționale, pe carburanți, având nenumărate avantaje când vine vorba de încărcare și prețul de achiziție al acestora. Aceste mașini sunt foarte silențioase și confortabile, fiind plusuri importante pentru pasagerii tăi, care își doresc o călătorie plăcută și lină. 

  1. Food Delivery

Dacă ești livrator sau ești proprietarul unui restaurant care livrează mâncare, este foarte important să te gândești la consumul de carburant pe care o mașină normală l-ar avea în cazul conducerii într-un oraș aglomerat la ore de vârf, de aceea, încearcă să iei în considerare avantajele folosirii unei mașini electrice. Nu doar că aceste vehicule au o autonomie îndelungată în comparație cu o mașină convențională, acestea pot să producă energie prin frânare, ceea ce înseamnă o economie mai mare de bani și de energie. 

  1. Companii de mărimi mici și mijlocii

Dacă afacerea ta trimite oameni „pe teren” și ai nevoie de mașini care nu consumă mult, sunt fiabile și pot parcurge distanțe extraurbane și interjudețene fără probleme, atunci vehiculele electrice sunt alegerea perfectă pentru tine. O mișcare inteligentă și economică pentru afacerea ta nu poate fi completă fără să achiziționezi și stații de încărcare electrice EV de aici, de la Solargroup.ro, oferindu-ți șansa de a-ți încărca propriile mașini chiar la sediul afacerii tale, fără a mai da bani parcărilor electrice publice. 

  1. Delivery

În cazul în care dorești să experimentezi și să pășești în viitor cu ajutorul mașinilor electrice sau hibrid, achiziționează astfel de automobile pentru afacerea ta și bucură-te de economiile de bani și mentenanță care vin cu o astfel de mașină. Asemenea cazului de food delivery, aceste mașini pot fi de dimensiuni mai mari decât cele clasice, iar spațiul de depozitare din interiorul acestora este mai mare, neavând motor sau rezervor de combustibil, iar energia regenerată prin frânare este refolosită la accelerare, lucru care nu ar fi posibil în cazul mașinilor clasice. 

Așadar, dacă dorești ca afacerea ta să fie una prietenoasă cu mediul iar mașinile pe care le deții să nu fie o „bătaie de cap”, pășește în viitor prin achiziționarea primei tale mașini electrice și a unei stații de încărcare care poate fi montată și transportată oriunde și bucură-te de beneficiile acestui duo minunat. 

Sursa foto: Unsplash.com