Ștergătoare Doormat Prestige – design elegant și performanță excepțională – alegerea potrivită pentru intrări de mari dimensiuni

Alegerea ștergătoarelor de dimensiuni mari, amplasate la intrarea în anumite tipuri de clădiri,  trebuie să se facă adesea luând în calcul și alte criterii decât funcționalitatea. Tocmai de aceea diversele variante de ștergătoare Doormat Prestige sunt special concepute pentru a oferi performanțe superioare într-un design cât mai elegant. 

Cei interesați, pot alege din mai multe modele, cu inserții de perii și material textil în diverse nuanțe, varianta de produs care se potrivește cel mai bine nevoilor specifice și care să se asorteze cu alte elemente de decor alese pentru amenajarea intrării și spațiului.

De ce ați alege unul dintre modelele de ștergătoare Doormat Prestige?

În ceea ce privește modelele de ștergătoare profesionale Doormat Prestige opțiunile aflate la dispoziție includ: ștergător textil Doormat 22T/P, ștergător textil Doormat V 22 KT1/P, ștergător textil Doormat V 22 MBT1/P, ștergător textil Doormat V 22 BT1/P. 

Fiecare dintre aceste modele de ștergătoare profesionale dispune de o serie de elemente de design și concept de includ:

  • profile de aluminiu, inserții textile, inserție de perii;
  • sistem de conectare a inserțiilor cu cabluri din otel;
  • pe spatele profilelor de aluminiu au benzi din cauciuc antiderapante pentru anihilarea zgomotului produs la calcare și pentru o aderență mai bună;
  • capace pentru capete, pentru a asigura un aspect cât mai plăcut și a împiedica pătrunderea mizeriei în interiorul profilului.

Calitățile deosebite ale acestui tip de ștergătoare nu ar fi complete fără a fi disponibil și un sistem de montaj cât mai simplu, practic și eficient. Astfel ștergătoarele Doormat pot fi încastrate direct în pardoseală, pe pardoseală cu ajutorul unei rampe de aluminiu, ce poate fi perimetrală, adică pe toate cele patru laturi, pe doua laturi  – față și spate sau doar în față.

Ca și recomandări, acest tip de stergătoare profesionale sunt  potrivite pentru intrări cu trafic intens, așa cum sunt cele din magazine, clădiri publice, hoteluri, restaurante, săli de spectacole sau de evenimente.

Datorită inserțiilor de material  textil și de perii, ștergătoarele Doormat  reprezintă o barieră foarte eficientă împotriva prafului și umidității. Pot fi utilizate pentru zona 2 sau zona 3  a intrării, acolo unde un ștergător trebuie să-și îndeplinească bine funcția, dar trebuie să arate și elegant.

Produsele sunt și simplu de întreținut, aceasta putându-se realiza prin aspirare uscată în ceea ce privește întreținerea săptămânală și spălare cu aparatură de injecție/ extracție pentru o întreținere periodică.

Care sunt principalele avantaje oferte de ștergătoarele Doormat Prestige?

Fiind vorba despre produse profesionale, performanțele și designul le încadrează la categoria produse de clasă superioară. Eficiența în curățarea prafului și absorbția umidității este dublată de un design variat, ce poate îndeplini cât mai bine sarcini specifice, pentru intrări cu trafic mediu și intens.

Ștergătoarele profesionale Doormat Prestige sunt o alegere perfectă atunci când nu doriți să faceți niciun compromis în ceea ce privește eficiența unui covor de intrare într-un spațiu comercial, o instituție publică, o clădire de birouri sau orice alt spațiu unde traficul este mai ridicat.

Profilele de metal, inserțiile de materiale și perii și modalitatea de imbinare și fixare sunt special create pentru a corespunde cât mai bine nevoilor specifice intrărilor unde este nevoie de eficiență cât mai bună în a menține curățenia.

Dacă doriți să achiziționați oricare dintre modele de ștergătoare de intrare Doormate Prestige și aveți nevoie de mai multe detalii și recomandări, cereți ajutorul echipei de consilieri în vânzări de la CVP.ro.