TOP criterii la care trebuie sa fii atent, atunci cand cumperi o cada freestanding pe colt

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi o cada freestanding pe colt, nu putem decat sa te felicitam, dar si sa iti aducem in atentie cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont, ca sa faci achizitia perfecta. Ca sa nu iei decizia de cumparare, in necunostinta de cauza, este absolut esential sa tii cont de cateva aspecte.

Dimensiunea, materialul cazii, greutatea, modelul, culoarea – sunt elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi o astfel de cada. Prioritizeaza cele mai importante criterii, dincolo de pret, si fii realist in alegerile tale. Adapteaza-te la spatiul de care dispui, pentru a putea crea amenajarea perfecta. Alege o cada freestanding pe colt Lux-Sanitary.

Dimensiunea baii vs dimensiunea cazii

Mai pretentioasa si decat o cada obisnuita, si decat o cabina de dus, cada freestanding pe colt nu este pentru orice tip de spatiu. Se recomanda pentru casele private, unde este inclusa in proiect inca din primele etape ale constructiei, astfel incat sa poata beneficia de sistemul de canalizare optim pentru acest obiect sanitar. Stabileste unde vei monta cada inca din primele faze ale proiectului si realizeaza ulterior structura cadrului din beton armat. Tine cont, la modul realist, de spatiul de care dispui pentru a o monta.

Materialul de fabricatie pentru o cada freestanding pe colt

Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de materialul de fabricatie al cazilor, dar – de departe – cea mai populara cada este cea realizata din acril. Acest material nu se ingalbeneste, este rezistent la actiunea agentilor chimici, nu se pateaza si creste durabilitatea cazii. Poti sa te astepti ca – timp de 30 de ani – cada sa isi mentina aspectul estetic placut, datorita materialului. Exista, bineinteles, si alte variante: otel, fonta, fibra de sticla, chiar si lemn, marmura sau piatra (la comanda). Cantareste-le cu atentie si ia decizia buna.

Greutatea cazii

Este foarte simplu: greutatea cazii depinde 100% de materialul de fabricatie. Cazile care au fost concepute din materiale precum fonta sau piatra – in mod clar – sunt mai grele decat orice alt tip de cada. Pe de alta parte, modelele concepute din acril au o greutate optima, fiind usor de transportat, de manipulat si de instalat. Specialistii le recomanda cumparatorilor sa analizeze in detaliu acest aspect si sa se asigure ca structura casei lor permite greutatea unei cazi pline de apa din piatra sau din fonta, daca o vor alege.

Modelul cazii

Pentru ca ai la dispozitie atat de multe optiuni, e foarte important sa studiezi cu atentie modelul cazii pe care il vei achizitiona. La ora actuala, cele mai populare sunt modelele pe colt, dar ai si alte variante. Din fericire, indiferent de stilul de amenajare pe care il abordezi, ai suficient de multe optiuni pentru a pune in scena o amenajare inspirata din reviste. Nu uita: o cada de acest tip devine elementul cheie al oricarei amenajari, asa ca trebuie sa o alegi cu maxima atentie, pentru ca nu o vei putea camufla in decor.

Lux-sanitary.ro vinde cada freestanding pe colt de cea mai buna calitate

Lux-sanitary.ro este magazinul care s-a remarcat dintotdeauna prin raportul corect dintre calitate si pret al produselor sale. Toate obiectele si echipamentele sanitare pe care le comercializeaza sunt de top si, mai mult decat atat, au cel mai bun pret de pe piata. Cumpara o cada freestanding pe colt sau o oglinda baie cu led: https://lux-sanitary.ro/31-oglinzi-de-baie la pretul corect!

Date de contact

Telefon: 0760 077 183

E-mail: office@lux-sanitary.ro