Care sunt, cu adevărat, cele mai bune conserve câini: premium, super premium sau economice?

Dacă obișnuiești să cumperi conserve caini, ai observat deja că există mai multe tipologii de produse. Comercianții le împart în mai multe categorii, cele mai frecvent întâlnite fiind: categoria „economic” – produse cu preț redus, categoria „premium” – produse cu preț mediu și categoria „super premium” – produse cu preț mai ridicat, în comparație cu primele două variante.

Îți recomandăm, încă de la început, să achiziționezi produsele pentru alimentația câinelui din magazinele specializate, pentru a te asigura că îi oferi cel mai bun aport nutritiv, pentru a se dezvolta armonios și pentru a ține pasul cu nevoile sale. Daca te intrebi unde se gasesc conserve caini de cea mai buna calitate, de aici vei afla raspunsul.

Cele mai bune conserve super premium pentru câini

Înainte de a cumpăra conserve super premium, asigură-te că produsele sunt realizate, în totalitate, din ingrediente naturale: că nu conțin aditivi, coloranți, conservanți sau substanțe care ar putea produce alergii. De regulă, aceste conserve sunt dedicate câinilor seniori, care nu pot mesteca ușor și au o digestie mai lentă. Ele sunt extrem de gustoase și contribuie la o nutriție echilibrată. Cele mai căutate sunt conservele cu pui și sos, conservele cu somon și pui, sortimentele cu rață și cartofi, precum și variantele cu tăiței sau orez și vită. Cele mai bune conserve super premium sunt cele marca Butchers și Land Fleisch. De exemplu, Butchers Dog Senior cu pui, orez și șuncă îi conferă câinelui un plus de energie. Aportul de Omega-3 este esențial pentru sănătatea articulațiilor, iar cicoarea și orezul asigură o digestie optimă.

Conservele economice care își merită absolut toți banii

Conservele cu preț foarte avantajos, dar de o calitate ridicată, sunt cele din gamele Norman și Mr. Biffy. Atenție: este necesar să stabilești corect porțiile, în funcție de greutatea animalului tău de companie. Acest lucru este menționat direct pe eticheta conservelor: de ex, pentru o greutate între 0 și 10 kg, se recomandă între 500 g și 800 g de produs Norman cu vită. Instrucțiuni de hrănire vei găsi și pe conservele de la Mr. Biffy. De exemplu: pentru un câine de talie mică (5 kg) se recomandă aproximativ 400 de grame de produs Mr. Biffy cu pui, în timp ce pentru un câine de talie mare (25 kg) porția se ajustează la cca 1200g.

Produsele de top din categoria conserve „premium”

Conservele premium sunt cele mai căutate de iubitorii de animale. Sunt ideale chiar și pentru cei mai pretențioși și mofturoși câini, având un gust cu totul și cu totul deosebit. Vei găsi sortimente cu iepure și inimă, sortimente cu ficat, cu pui, cu vânat sau cu vită. Cele mai populare produse sunt cele ale brandurilor Nutrilove și Butchers. De exemplu, conserva premium Nutrilove cu pui și paste se regăsește printre cele mai solicitate sortimente de mâncare pentru câini. Este compusă din carne și derivate de origine animală, iar proporția bucăților mari este de nu mai puțin de 69%. Extractele de proteine vegetale și minerale contribuie la sațietatea pe care o asigură acest produs. Conserva conține cereale și produse de panificație în proporție de 5%. Câinii iubesc gama Nutrilove, pentru că le oferă energie, sațietate și un gust deosebit.

Unde găsești și cea mai bună hrană umedă și cea mai bună hrană uscată câini?  La NovaFood.ro

Nu mai ai de ce să îți pui problema calității, indiferent de produsele pe care le alegi atunci când cumperi mancare pentru caini Nova Food. Acest magazin este specializat în nutriția și îngijirea animalelor de companie, și vine în întâmpinarea ta cu cele mai bune sortimente de hrnă umedă și hrană uscată câini. Ai opțiuni pentru toate rasele de câini, pentru orice categorie de buget, pentru orice categorie de vârstă și nevoi.