Află cum să obții un parc fotovoltaic sustenabil pe termen lung

Deții deja un business, însă vrei să faci următorul pas către viitor, investind într-un parc fotovoltaic, datorită căruia să beneficiezi de energie electrică verde?

În contextul în care facturile pentru utilități au crescut într-un ritm galopant în ultimii ani, atât din cauza pandemiei de Covid, cât și din cauza contextului geo-politic, indicat este să optezi pentru soluții moderne și eficiente, care să te ajute să îți optimizezi costurile lunare de întreținere ale afacerii. De exemplu, panourile fotovoltaice îți sunt la îndemână, având capacitatea de a produce o cantitate impresionantă de energie în fiecare an! Află mai multe despre acest proiect fotovoltaic de aici.

De ce să investești într-un parc fotovoltaic?

Între a deține o locuință personală și a fi nevoit să asiguri energie electrică pentru un business întreg există o diferență foarte mare, mai ales că prețurile pe care trebuie să le achiți per kilowatt ca om de afaceri sunt mult mai mari. Acesta este principalul motiv pentru care este recomandat să optezi pentru panourile fotovoltaice: ele îți pot asigura necesarul de energie pentru o perioadă îndelungată, ajutându-te totodată să reduci din cheltuielile pe care le suporți lună de lună pentru buna funcționare a afacerii tale.

Suprafață

Parcul fotovoltaic în care ai posibilitatea să investești va avea aproximativ 800 de panouri, cu mențiunea că un singur panou poate produce până la 500 w/h. Mai mult, este bine să știi că parcul va fi amplasat pe rânduri egale, iar panourile vor fi montate pe suporturi metalice rezistente. Fiecare panou ocupă o suprafață de circa 2 metri pătrați, facilitând astfel accesul persoanelor care se ocupă de mentenanță. Per total, parcul în care investești poate ajunge să se întindă pe o suprafață de până la 10.000 de metri pătrați.

Alimentarea la rețeaua de energie electrică

În ceea ce privește alimentarea la rețeaua de energie electrică, aceasta se face cu ajutorul unor invertoare de ultimă generație, care au o eficiență sporită, de până la 98,7%. Într-o singură lună, cu ajutorul unui parc poți produce aproximativ 60.800 kW, iar într-un an până la 730.000 kW.

Implementare

Dacă nu dispui de suficient timp pentru a te ocupa de tot ce înseamnă amenajarea unui parc fotovoltaic, nu-ți face griji! Poți colabora cu o firmă specializată în acest sens. Mai exact, partenerii tăi urmăresc îndeaproape toate etapele necesare unei asemenea resurse și se ocpă de tot ce presupune birocrație, studii de fezabilitate, obținerea tuturor avizelor și a autorizațiilor, precum și implementarea propriu-zisă a panourilor, dar și punerea acestora în funcțiune. Ulterior, nu-ți rămâne decât să te bucuri de avantajele de a deține un sistem fotovoltaic performant și eficient.

Beneficii

În ceea ce privește beneficiile de care ai parte pe termen lung datorită energiei verzi, printre cele mai importante se numără:

  • investești o singură dată într-un sistem care îți asigură energia electrică necesară pentru buna funcționare a unui spațiu amplu ca suprafață;
  • beneficiezi de avantajele tehnologiei de ultimă generație și maximizezi resursele naturale de care dispui, în funcție de poziția geografică;
  • reduci costurile de întreținere ale business-ului de care dispui;
  • produci o cantitate însemnată de energie electrică;
  • în funcție de nevoile business-ului tău, poți deveni prosumator, ceea ce înseamnă că trimiți în rețeaua de energie electrică numărul de kW neutilizați lunar.

W4energy.com îți este alături atunci când decizi să faci un pas către viitor! Cu ajutorul consultanților poți obține un parc panouri fotovoltaice sustenabil, care să îți asigure necesarul de energie electrică. Partenerii tăi se vor ocupa de tot ce presupune etapa birocratică pentru o investitii in parcuri fotovoltaice W4energy, precum și instalarea panourilor acolo unde ai nevoie de ele!

Date de contact:

Email: office@w4energy.com / sale@w4energy.com

Telefon: +40 725 372 184